vineri , 18 iunie 2021

„Cafeneaua”, cu Horațiu Mălăele, de 17 ani în luminile rampei şi în inima publicului

Cafeneaua

La jumătatea lunii decembrie se împliesc 17 ani de când spectacolul „Cafeneaua” şi-a câştigat un loc de cinste află în luminile rampei şi în inima publicului. Iar momentul va fi marcat, printr-un spectacol festiv, la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor, pe 16 decembrie.

Reprezentaţia, a cărei premieră a avut loc în 1997, şi-a câştigat statutul de spectacol record, atât sub aspectul longevităţii, cât şi în ceea ce priveşte popularitatea.

Horaţiu Mălăele, Emilia Popescu şi Dana Dogaru, trei nume foarte iubite ale scenei româneşti, oferă un regal actoricesc în această comedie în care râsul împrumută gustul sărat al lacrimilor, iar fragilitatea şi caracterul efemer al existenţei umane se dezvăluie, pas cu pas, până la deznodământul inundat de aplauze.

Despre rolul său din „Cafeneaua”, Horaţiu Mălăele a spus: „Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambiţiile şi slăbiciunile, norocirile şi nenorocirile, viaţa mea, a voastră, a noastră şi toate la un loc răsturnate în viaţa acestei familii imaginate – oglinda vie şi spăimântătoare a vieţii noastre pe pământ.”

Biletele se gasesc la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Diverta, in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu si online pe www.bilete.rowww.biletoo.rowww.blt.ro, www.startickets.ro şi www.ticketstore.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus