sâmbătă , 2 decembrie 2023

Caravana Cărții BookLand revine pentru a treia oară la Alba Iulia

book

Caravana cărţii BookLand revine pentru a treia oară la Alba Iulia, în frumosul oraş din inima Ardealului. BookLand îşi va instala tabăra marţi, 11 iunie, în Centrul Comercial Alba Mall din Alba Iulia. Publicul este așteptat până duminică, 23 iunie, la o întâlnire distractivă cu cartea şi cultura.

„Ai cu ce te lăuda? Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. Te aşteptăm cu peste 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri”, promit organizatorii.

„Pentru că preţuim tradiţia … Bookland continuă şi în acest an,  la Alba Mall! Poveştile prind viaţă pe străzile din Alba Mall la cel mai neconvenţional târg de carte găzduit de oraşul tău”,  declară Anda Bulbucan, Marketing Manager Alba Mall.

Vino şi tu între 11-23 iunie  şi răsfoieste cărtile sufletului tău! „Anul acesta, BookLand va veni și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregatit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic pană la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand. „Caravana Bookland este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de Bookland”, declară și Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, intră în comunitatea BookLand.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *