vineri , 8 decembrie 2023

Carmen Tănase: Multe femei or fi roit în jurul lui Gheorghe Dinică, dar el s-a oprit la doamna Gabi

Dinica

Actrița Carmen Tănase declară că regretatul Gheorghe Dinică era un bărbat în jurul căruia femeile ar fi avut toate motivele să roiască, dar că maestrul a ales-o drept consoartă pe doamna Gabriela Dinică. În emisiunea „Doamne de poveste”, Olivia Steer şi invitaţii ei, Carmen Tănase, Virginia Rogin, Florina Cercel, Monica Pop şi Vladimir Găitan, reconstituie, prin mărturii inestimabile, frumoasa poveste de iubire dintre marele actor şi soţia sa. 

“O preţuia foarte mult pe doamna Gabi, este femeia pe care a ales-o după o viaţă. Domnul Dinica s-a căsătorit târziu, probabil că multe femei celebre, frumoase şi deştepte or fi roit în jurul dumnealui pentru că era sclipitor. El s-a oprit la doamna Dinica. De ce? E limpede de ce! O iubea foarte mult, o respecta fără să fie, cum să spun, exagerat de drăgăstos, se simţea lucrul ăsta. Doamna Dinică avea şi o grijă fantastică faţă de dânsul”, povesteşte Carmen Tanase.

“Într-un anumit punct el a întâlnit un înger, acest înger este Gabriela Dinică, soţia lui. Cred că norocul vieţii lui a fost întâlnirea cu ea şi prezenţa ei care, categoric i-a prelungit viața. Eu ştiu că el s-a dus mult mai repede decât ar fi trebuit, şi încă la o vârstă la care ar mai fi putut să trăiască şi să bucure pe toată lumea din jur încă multă vreme”, spune Prof. Dr. Monica Pop.

“Ştii că uneori în viaţă putem să găsim jumătatea noastră sau putem să nu o găsim. Eu, de exemplu, nu am găsit-o. Ea este de un calm regesc, este liniştită, are o feminitate specială şi tot timpul m-am uitat aşa – ştii, când tu nu ai o chestie, imediat te atrage şi eşti fascinat ca o are celălalt – şi mă uitam, aşa, la ea ca la o minune, bunul gust cu care se îmbraca, gesturile ei… Este extrem de drăguţă, de comunicativa”, mărturiseşte Virginia Rogin.

“Când s-au căsătorit, ştiu că am fost de-a dreptul încântată şi încă nu o cunoşteam foarte bine pe Gabi ca om, dar în adâncul sufletului meu i-am făcut o mărturisire de dragoste veşnică pentru că destinul, soarta a făcut-o să aibă grijă de acest imens actor, de acest uriaş Gheorghe Dinica, care era atât de singur din acest punct de vedere”, declară Florina Cercel.

“Dinica m-a onorat cu o prietenie absolut specială. Şi el, şi vreau să cred şi Marin Moraru sunt acele întâlniri târzii care sunt făcute atunci când şi noi ne-am mai copt puţin şi când discernem mai corect bunele şi relele. Pentru cei cărora le acorda prietenia lui, Gheorghe se deschidea că un nufăr în momentul lui de înflorire”, spune Vladimir Găitan.

“Eu cred că oamenii ăştia mari, că mai sunt câţiva printre noi, din ce în ce mai puţini din păcate, sunt nişte oameni care merită foarte multă atenţie în timpul vieţii.  Sigur că după ce nu mai sunt îţi pare rău, dar îţi pare rău şi că nu le-ai dat atenţia pe care ar fi meritat-o în timpul vieţii”, spune Carmen Tanase.

Carmen Tănase, Virginia Rogin, Florina Cercel, Monica Pop şi Vladimir Găitan, pe care i-a legat o prietenie extraordinară de Gheorghe şi Gabi Dinica, fac dezvăluiri în exclusivitate la “Doamne de poveste” despre povestea unei mari iubiri şi a unei prietenii cum rar există pe pământ. Tot ei le povestesc telespectatorilor duminică, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, ACASĂ, amintiri de neuitat de pe platourile de filmare, de pe scena teatrului sau din vacanțe.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *