joi , 7 decembrie 2023

Carrie Fisher, vedeta din „Star Wars”, a murit

carrie-fisherfoto

Actrița Carrie Fisher, cunoscută mai ales pentru rolul Prințesei Leia din franciza „Star Wars”, a murit, la vârsta de 60 de ani, din cauza unui atac de cord.

Artista s-a stins la patru zile după ce suferise un atac de cord, în timpul unui zbor de la Londra spre Los Angeles. În avion, Fisher, care se întorcea în California să petreacă sărbătorile alături de familia ei, și-a pierdut cunoștința și nu a mai respirat timp de 10 minute, în ciuda eforturilor echipajului de zbor de a o resuscita. Legenda din „Star Wars” a fost transportată de urgență la UCLA Medical Center, dar nu și-a mai recăpătat cunoștința, de vineri după-amiaza. A murit azi, a anunțat Simon Halls, un reprezentant al familiei. „Cu tristețe, Billie Lourd (n.r. fiica lui Carrie Fisher) confirmă că mama ei dragă, Carrie Fisher, a murit la ora 8:55, în această dimineață. A fost iubită de toată lumea și ne va fi foarte dor de ea. Întreaga noastră familie vă mulțumește pentru gândurile și rugăciunile voastre”, a transmis Simon Halls.

leiafoto

Duminică, în ziua de Crăciun, mama lui Carrie Fisher, cunoscuta actriță Debbie Reynolds, a anunțat că fiica ei „este în stare stabilă”. Cu toate astea, medicii nu au mai putut face nimic pentru a diminua efectele infarctului, iar Carrie Fisher nu s-a mai trezit.

Luna trecută, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Carrie Fisher a vorbit și despre moarte. Întrebată dacă se teme de ea, a răspuns: „Nu de moarte în sine mă tem, ci de momentul în care voi muri. Orice e asociat cu durerea nu-mi place. Am fost alături de câțiva oameni atunci când mureau și n-a părut să fie prea distractiv. Dar când mi se va întâmpla mie, mi-ar plăcea să am în jur pe cineva ca mine. Iar eu voi fi acolo!”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *