joi , 30 noiembrie 2023

Cât de mult îmi plac produsele Mario Bădescu

mario-badescufoto: larevista.ro

Am așteptat mai bine de o lună ca să vă povestesc despre cosmeticele Mario Bădescu, pentru că abia recent le-am descoperit și am vrut să fiu sigură de efectele lor. Dar, după vreo trei zile de folosință, deja v-aș fi putut spune că n-am mai întâlnit până acum – în magazine – o cremă de față atât de bună cum e Kera Moisturizer. Iar după două săptămâni, mi-am mai cumpărat un produs de la ei și sigur o să-mi mai cumpăr, că m-au câștigat definitiv.

Știam de ani de zile de marca lui Mario Bădescu, chimistul român devenit celebru în lumea întreagă, și încă de când am ajuns în State m-am bucurat să le văd în magazine, alături de un alt brand românesc de succes – Anastasia Beverly Hills. N-am folosit însă niciodată aceste produse, până de curând, când o prietenă care a citit textul ăsta mi-a scris și mi-a recomandat Kera Moist Cream. Eram într-o pasă atât de proastă, dermatologic vorbind, că aș fi încercat orice, numai să văd că fața mea începe să arate mai bine.

mario-badescu-kera-moist-creamfoto

Am citit multe păreri despre cremă și, deși mai toate erau pozitive, am înțeles că ar putea fi cam grasă pentru tenul meu, așa că am mers pe varianta mai ușoară: Kera Moisturizer. Am comandat-o de pe Amazon și am început s-o folosesc cam cu teamă și neîncredere, gândindu-mă că cine știe ce efect ar putea avea. O să ziceți că sunt în direct la teleshopping, dar am fost și sunt impresionată de cât de bine îmi poate face, încă din primele zile. Nu doar că hidratează, asta pot face multe creme, dar acționează ca un egalizator al secreției de sebum – grăsimea noastră naturală, care e minunată și ne ajută să ne păstrăm pielea tânără, dar care, în exces, poate provoca niște dezastre în pori. Ei bine, crema asta pare că e echipată cu un senzor care detectează imediat nevoile pielii tale: dacă e prea uscată, devine fragedă și plăcută la atingere, dacă e prea grasă, habar n-am cum face, dar o pune la punct imediat și o aduce la parametri optimi. Eu, la vreo două-trei ore după ce foloseam fond de ten, aveam fața prea grasă în zona T, și uscată rău pe obraji și pe nas, mai ales din cauza unei dermatite care mă seacă de ani buni. Nu, crema nu m-a vindecat, că nu e un medicament, dar situația se arată mult mai echilibrată și sunt foarte bucuroasă. 🙂

mario-badescu-kera-moisturizerfoto

Până s-o cumpăr, nu mai puteam folosi nici o cremă, nici măcar cea recomandată anul trecut de medic, orice îmi puneam pe față îmi inflama porii și nici tinctura de propolis, care mereu m-a ajutat, nu mai avea forță. Singura pe care pielea mea o mai suporta era o cremă homemade (care mi s-a terminat), făcută de cosmeticiana mea favorită, Sonia, despre care am mai pomenit, dar care din păcate trăiește în România, la Brașov. Și nu, nu-mi poate trimite un pachet cu crema ei minune, pentru că, neavând conservanți, e sensibilă la schimbări de temperatură și s-ar strica până ar ajunge aici. Așa că multă vreme de-acum încolo o să am în baie Kera Moisturizer, care nici măcar nu e prea scumpă – am găsit-o cu aproximativ 20 de dolari.

mario-badescu-olive-eye-creamfoto

Pe lângă asta, am mai descoperit un produs Mario Bădescu absolut spectaculos! Olive Eye Cream e o cremă pentru pielea din jurul ochilor cu care mă dau acum în fiecare seară. Dacă vreți o hidratare extraordinară pe timpul nopții, și dacă visați la o piele ca mătasea în zona ochilor, nu mai căutați, asta e ce vă trebuie. Este ex-tra-or-di-na-ră, vă promit! Mai bună chiar și decât uleiul de cocos, pe care-l foloseam deja de câțiva ani pe post de anti-rid/hidratant. În Atlanta am găsit Olive Eye Cream cu 18 dolari, în magazinul Urban Outfitters, care comercializează cosmetice Mario Bădescu.

Cine a fost Mario Bădescu – inginer și cosmetician, prieten cu Ana Aslan

„Îmbinând cele două pasiuni ale sale, chimia și cosmetica, Mario Bădescu s-a remarcat la nivel internațional ca fiind unul dintre cei mai renumiți specialiști din domeniul îngrijirii tenului”, spune site-ul românesc al brandului. Ce am mai aflat, citind despre Bădescu: a plecat în Statele Unite la mijlocul anilor ’50, la îndemnul bunei lui prietene Ana Aslan. În 1967 și-a deschis la New York un salon cosmetic (axat pe îngrijirea feței) care a făcut senzație de la început. Azi, celebrități precum Oprah Winfrey, Cher, Eva Longria, Jennifer Aniston, Sharon Stone și Sarah Jessica Parker folosesc produsele Mario Bădescu. Și își fac sprâncenele la Anastasia Soare, iar din când în când, îi fac câte o vizită Corneliei Zicu, la New York.

P.S. Acest text nu este un advertorial, ci reprezintă doar dorința mea de a da mai departe lucruri care-mi fac viața mai bună. În funcție de tipul vostru de ten, puteți încerca fie Kera Moist Cream, sau Kera Moisturizer, să vedeți dacă vă fac bine. Olive Eye Cream e potrivită oricărui tip de piele. Lucruri pozitive am auzit și despre Honey Moisturizer și, de fapt, despre toate produsele Mario Bădescu.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *