miercuri , 4 octombrie 2023

Cate Blanchett spune că a avut „de multe ori” relații cu femei

Cate BlanchettFoto: themes.com

Actrița Cate Blanchett a recunoscut, cu sinceritate surprinzătoare, că a avut „de multe ori” relații intime cu femei. Declarația vine în contextul în care artista este prezentă în ediția din acest an a Festivalului de Film de la Cannes cu pelicula „Carol”, ce are ca temă povestea unei iubiri lesbiene.

Cate Blanchett a acordat un interviu revistei Variety, în cadrul campaniei de promovare a filmului „Carol”, proiectat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, care se va deschide azi, 13 mai. De regulă foarte discretă în ce privește viața ei privată, de data aceasta actrița a declarat că a avut mai multe relații homosexuale. Întrebată de jurnaliștii de la Variety dacă rolul din „Carol” a reprezentat o primă experiență de acest gen, prin prisma unei relații lesbiene, Blanchett a dorit o clarificare: „Pe ecran sau în viața reală?”. „Ați avut relații cu femei în trecut?”, a urmat întrebarea jurnaliștilor. „Da, de multe ori”, a răspuns actrița australiană, precizând apoi că aceste aspecte țin de viața sa privată.

Filmul „Carol” va fi proiectat la Cannes pe 17 mai.

Cate Blanchett este căsătorită din 1997 cu scenaristul și regizorul de teatru Andrw Upton. Cei doi au împreună trei fiii biologici, iar în martie 2015 au adoptat o fetiță.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *