vineri , 5 martie 2021

Cauza decesului, confirmată: Prince a murit din cauza unei supradoze de medicamente

INGLEWOOD - FEBRUARY 19:  Prince performs live at the Fabulous Forum on February 19, 1985 in Inglewood, California.  (Photo by Michael Ochs Archives/Getty Images)

La mai bine de o lună de la moartea lui Prince și după o serie de dezvăluiri legate de adicția sa de opioide, oficialii care au condus ancheta decesului confirmă pentru Associated Press: artistul s-a stins din cauza unei supradoze de medicamente.

Un reprezentant al echipei care a investigat moartea lui Prince a declarat pentru agenția de presă că muzicianul a murit din cauza unei supradoze de pastile din clasa opioidelor, după cum arată testele toxicologice. Oficialul american nu și-a dezvăluit identitatea, întrucât nu era autorizat să discute cu presa, însă informația a fost deja preluată de mai multe platforme online și posturi de televiziune americane, cum ar fi CBS și ABC.

Informații despre starea precară de sănătate a lui Prince au apărut imediat după moartea sa. Conform mai multor surse din anchetă, artistul ar fi avut asupra sa medicamente opioide în momentul în care a fost găsit decedat, pe 21 aprilie 2016, la reședința sa, Paisley Park, aflată într-o suburbie a orașului Minneapolis. Totodată, surse din preajma lui Prince au declarat pentru presa internațională că starul era dependent de opioide încă din 1984, când a lansat „Purple Rain”, și că ajunsese să le folosească în exces, în ultimii ani, mai ales după ce a început să aibă dureri puternice ale articulațiilor.

Citiți AICI în detaliu despre ultimele zile din viața lui Prince și despre problemele care au condus la moartea sa.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus