duminică , 1 octombrie 2023

Ce a cerut Joe Cocker pentru concertul de la București: ciocolată, fructe proaspete și pahare roșii

JC

O limuzină de lux, bucătar propriu, hotel de cinci stele şi vinuri franţuzeşti. Acestea sunt doar câteva dintre cerinţele celebrului cântăreţ Joe Cocker, care va concerta la Bucureşti peste numai câteva zile.

Concertul artistului va avea loc pe 4 august, de la ora 20.00, şi este parte din turneul de promovare al noului său album – „Fire It Up”. Pe lângă piese de pe noul album, fanii vor mai putea asculta şi: You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, N’oubliez Jamais, Ain’t No Sunshine sau Up Where We Belong.

Deşi a mai vizitat România, Joe Cocker este nerăbdător să ajungă din nou în Capitală. Acesta va veni la Bucureşti cu un avion privat şi va fi cazat la un hotel de cinci stele. Va fi însoţit în permanenţă de doi bodyguarzi şi se va deplasa cu o limuzină de lux. Va avea propriul bucătar, iar o încăpere va fi transformată în bucătărie.

 Artistul a insistat că își dorește în mod special banane

În backstage, Cocker îşi doreşte să aibă multe plante, canapele confortabile şi oglinzi. Artistul a anunţat că doreşte să bea suc natural de merişoare, fără conservanţi şi coloranţi, apă Evian, Gatorade şi Cola Zero. Artistul va mai avea la dispoziţie şi un coş cu batoane de ciocolată, fructe proaspete netăiate (artistul a avut grijă să menţioneze că trebuie să aibă la dispoziţie, neapărat, şi banane). O cerinţă mai puţin obişnuită a fost cea legată de paharele roşii: artistul a cerut ca în cabina să aibă numai pahare de culoare roşie.

Nici muzicienii care-l vor acompania pe scena nu s-au lăsat mai prejos şi au cerut (în afară de lucruri obişnuite precum sucuri, apă, alune, chipsuri) bere, migdale şi jeleuri Haribo. Organizatorii au primit instrucţiuni clare şi în ceea ce priveşte băuturile domnilor din band. Managementul artistului a solicitat pentru partea masculină vin franţuzesc, iar pentru doamne, vin roşu spaniol.

Pentru toţi cei care doresc să îl asculte live pe Joe Cocker, ultimele bilete se mai găsesc în următoarele locaţii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu Marshall Arts.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *