sâmbătă , 2 decembrie 2023

Ce regrete are Jessica Lange, la 65 de ani

Jess

Jessica Lange este una dintre cele opt actrițe care apar pe coperte separate ale suplimentului Elle’s Women in Hollywood, unde a acordat și un scurt interviu. La 65 de ani, artista fără vârstă, câștigătoare a două premii Oscar, vorbește despre frumusețe și despre regrete.

„Când ești tânăr, ți se pare că frumusețea fizică ți se cuvine”, a declarat Jessica Lange pentru ediția 2014 a suplimentului Elle’s Women in Hollywood. Diva apare într-o serie de fotografii foarte reușite, realizate de Paola Kudacki. „Uneori mă gândesc: La dracu, ar fi trebuit să joc în filmul ăla! Dar e un gând care trece. Am jucat rolurile pe care mi-am dorit să le joc. Am regrete legate de filme pe care n-ar fi trebuit să le fac, care m-au ținut departe de copiii mei. Acesta este singurul meu regret – timpul irosit”, a adăugat artista.

Jessica Lange a fost de şase ori nominalizată la premiul Oscar. Fost top-model de succes, a avut numeroase alte roluri notabile, precum cele din „Poştaşul sună întotdeauna de două ori”, „Promontoriul groazei”, în regia lui Martin Scorsese, „Frances”  şi „Music Box”, de Costa-Gavras, după debutul ei din „King Kong” . Actriţa a mai fost recompensată cu cinci Globuri de Aur şi două premii Emmy.În prezent, Jessica Lange poate fi urmărită în cel de-al patrulea sezon al seriei „American Horror Story”, intitulat „Freak Show”, difuzat de FX.

Jessica Lange

Celelalte actrițe care apar pe copertele Elle’s Women in Hollywood sunt Elizabeth Banks, Jennifer Garner, Tina Fey, Zoe Saldana, Annette Bening, Gugu Mbatha-Raw și Brie Larson.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *