sâmbătă , 2 decembrie 2023

Ce a solicitat Dulce Pontes pentru vizita sa la București

DP

Duminică, 9 februarie, Dulce Pontes va concerta la Bucureşti, iar ultimele pregătiri pentru sosirea vedetei sunt în derulare. Regina muzicii fado preţuieşte confortul şi relaxarea, aşa că, pe timpul şederii în Capitală, Dulce Pontes a ales să fie cazată la un hotel ce deţine un centru SPA vast şi luxuriant, a cărui suprafaţă atinge 3000 de metri pătraţi.

Organizatorii au primit din partea artistei şi alte solicitări, demne de o vedetă sofisticată: pe durata şederii în ţara noastră, artista va fi transportată cu o limuzină de lux şi va avea la dispoziţie doi bucătari şi un terapeut. Printre celelalte lucruri cerute de artistă se numără un vin roşu select, pe care organizatorii l-au comandat din Austria. Iar în seara concertului, Dulce doreşte să mai aibă la dispoziţie supă de pui,  platouri asortate de mezeluri şi brânzeturi, fructe proaspete, apă plată şi apă minerală.

Cine este Dulce Pontes

Aclamată de criticii muzicali din întreaga lume şi considerată cea care duce mai departe moştenirea muzicală şi sentimentală a părinţilor muzicii fado, Amalia Rodrigues şi Jose Afonso, Dulce Pontes depăşeşte prin talent vocal şi expresivitate graniţele muzicii tradiţionale portugheze la a cărei renaştere a contribuit fundamental, la începutul anilor “90.

Cameleonica solistă se află într-o permanentă căutare unor noi forme de expresie. În muzica ei, fado-ul se împleteşte cu stiluri contemporane şi are inflexiuni de inspiraţie arabă, africană, sud-americane şi chiar balcanice, ceea ce face ca refrenele ei să fie considerate adevărate capodopere de „world music”.

Printre artiştii cu care Pontes a cântat în duet se numără Cesária Évora, José Carreras, Caetano Veloso, Marisa Monte, Carlos Núñez, the Chieftains, Kepa Junkera, Eleftheria Arvanitaki, George Dalaras, Andrea Bocelli. La Bucureşti, partenerul de scenă al solistei va fi Marcel Pavel.

După ce a concertat pe cele mai mari scene ale lumii, cucerind publicul la Royal Albert Hall din Londra, Arena din Verona,  Auditoriumul din Roma, Palatul Mazda din Milano, Palatul Congresului din Paris şi la International Forum Hall din Tokio, Dulce Pontes revine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 9 februarie, pentru un concert ce va face inimile să tresară însufleţite de inflexiunile răscolitoare ale muzicii fado.

Pentru concertul din 9 februarie, sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 150 lei

Categoria 2 – 100 lei

Categoria 3 –  50  lei

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos şi Diverta, şi online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro și www.myticket.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *