joi , 30 noiembrie 2023

Ce surprize aduce Ramona Bădescu în prima ediție a „Duminicii în familie”

Ramona

Venită din Italia pentru a se alătura echipei TVR, Ramona Bădescu se pregăteşte pentru prima întâlnire cu telespectatorii Duminicii în familie. Pe 13 octombrie, de la ora 16.00, vedeta dă startul emisiunii pe care o va modera din această toamnă la TVR 1 şi care va fi un motiv în plus pentru telespectatori de a-şi petrece timpul cu cei dragi, în cel mai plăcut mod. Duminica în familie va putea fi urmărită şi online, pe platforma web a Televiziunii Române, TVR+.

Timp de trei ore, personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde vor glumi, vor discuta pe cele mai diverse teme (afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie), vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzică şi se vor relaxa alături de Ramona Bădescu şi telespectatorii Duminicii în familie.

Proiectul Naguale deschide show-ul de duminica aceasta cu cel mai recent single, „Mirame”, iar Ansamblul „Colelia” din Vâlcele, Olt, sub îndrumarea coregrafului Nichita Dragomira, aduce unul dintre cele mai apreciate dansuri româneşti, cel al căluşarilor, în platoul emisiunii. Un alt moment coregrafic, dar şi de percuţie, va fi cel al trupei Superchill.

Tot în sfera artistică se înscrie şi prezenţa la Duminica în familie  a lui Mădălin Voicu, reprezentant al unei familii de artişti. Întâlnirea este un prilej pentru invitat de a rememora personalitatea tatălui său, maestrul Ion Voicu, aceasta fiind invocată şi prin amintirile Mariei Magdalena Voicu, soţia regretatului muzician. Telespectatorii află mai multe despre înaintaşii de viţă nobilă ai lui Mădălin Voicu, dar şi despre pasiunea lui pentru rock.

Alexandra Dinu vine cu noutăţi despre activitatea ei artistică

Claudiu Bleonţ a pregătit, pentru prima ediţie a Duminicii în familie, un moment comic, dar şi un horoscop special. În platoul emisiunii de la TVR 1 vine şi Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision în acest an, care îşi lansează videoclipul celui mai nou single, „Painful Love”. Alexandra Ungureanu şi Crush se numără şi ei printre invitaţii Ramonei Bădescu la Duminica în familie, la fel ca Alexandra Dinu, care vine cu noutăţi despre activitatea ei artistică. În anul ce marchează 100 de ani de la naşterea Mariei Tănase, membrii trupei Hara au un spectacol dedicat celebrei artiste. Telespectatorii TVR 1 au şansa să afle mai multe despre el tot duminică, în emisiunea moderată de Ramona Bădescu.

Raymond Marian Drăgan, tânărul inventator român laureat la concursuri de invenţii la Geneva şi în Arabia Saudită, le vorbeşte telespectatorilor TVR 1 despre invenţia sa, un scaun reglabil pentru supraponderali. Şi tot printre românii care s-au afirmat în străinătate se numără şi fostul model Miruna Gheordunescu, acum femeie de afaceri de succes în România şi Italia.

Ministrul Cristian David a acceptat invitaţia echipei Duminica în familie de a fi alături de telespectatorii TVR 1, pentru a lansa în direct rubrica „Mondo – România”. Iar actriţa Monica Anastase, director al Festivalului Naţional de Improvizaţii „Improfest”, vine să vorbească despre evenimentul care s-a încheiat la sfârşitul lunii septembrie.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, dar nici poveştile de viaţă care impresionează şi inspiră, cum ar fi cea a fetiţei Alberta Moşneguţu, care, în ciuda handicapului cu care e nevoită să trăiască, demonstrează că putem avea o viaţă frumoasă.

Peter Hurley, irlandezul stabilit în România care organizează Festivalul de la Săpânţa, vorbeşte la Duminica în familie despre dragostea sa pentru satul românesc – şi pentru Maramureş, în special. Iar grupul Iza aduce Maramureşul în casele românilor, cu un moment artistic inedit.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *