marți , 11 mai 2021

Cei trei Piersici, la premiera „Killing Time” de la Cluj

Piersici

Florin Piersic, alături de cei doi fii ai săi, au fost principala atracție a publicului, la premiera filmului „Killing Time” de la cinematograful clujean care poartă numele marelui actor.

Ieri seară, Florin Piersic Jr. a lansat cel mai nou film al său, „Killing Time”, pretext ideal pentru ca fratele și tatăl său să-i fie alături, la cinema „Florin Piersic”, din Cluj-Napoca. Cei trei apar împreună într-un instantaneu de colecție, înduioșător, dar și plin de umor.

„Killing Time”, o comedie neagră

Au trecut șapte ani de când Florin Piersic Jr. a regizat un lungmetraj. „Killing Time” reprezintă o revenire în forță a excentricului artist, atât în spatele camerelor de filmare, cât și în ipostaza de actor. Filmul este prezentat ca fiind o comedie extrem de neagră despre doi ucigași cu simbrie care au viziuni teribil de diferite asupra vieții. Și a morții. Povestea îi aparține lui Florin Piersic Jr., imaginea e semnată de Cristian Stan, iar muzica originală a fost compusă de Karl Ritter.

„Killing Time pleacă de la un clișeu simplu, de la o situație deja folosită într-o mie de alte filme. Tocmai de-asta, în primele secvențe, nici măcar nu evită parodierea unor filme-cult ale genului noir. Dar filmul vrea de fapt să ajungă într-o zonă mai puțin explorată, spunând într-un alt fel o poveste despre viață și moarte”, explică Piersic Jr.

Astăzi, 2 martie, de la ora 18:00, filmul poate fi urmărit la Noul Cinematograf al Regizorului Român (MȚR). Bilete: 10 lei, 7 lei (elevi, studenți).

Foto: Facebook Florin Piersic Jr.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus