vineri , 1 decembrie 2023

Cele mai eficiente măști pentru tenul uscat

masca

Afară miroase deja a iarnă, iar dacă avem și norocul să avem un ten uscat, pielea noastră va avea și mai mult de suferit. De aceea am făcut un top al celor mai eficiente măşti pentru tenul uscat, superuscat, matur şi îmbătrânit. Ne apucăm de treabă?

Mască cu ou şi miere

o linguriţă de miere raw (am mai discutat cât e de important ca mierea să fie raw), amestecată cu o linguriţă de ulei de măsline extravirgin, presat la rece şi un albuş de ou. Amestecați până când textura se „întăreşte” puţin. Aplicaţi apoi masca pe ten, lăsaţi să acţioneze 15 minute, şi apoi îndepărtaţi cu un prosop umezit în apă călduţă.

Mască cu banane, iaurt şi miere

Invitaţi două banane, o lingura de miere şi o jumătate de cană de iaurt să joace o horă în blender. După ce au ameţit bine şi s-au transformat în pastă, aplicaţi pe ten, lăsaţi să acţioneze 20 minute, apoi curăţaţi cu apă călduţă.

Mască cu avocado şi miere

O jumătate de avocado bine copt, pasat. Adăugaţi şi miere raw până obţineţi o pastă. Lăsaţi să acţioneze pe ten 10 minute, şi apoi îndepărtaţi cu un prosop umezit în apă rece. Dacă vreţi, puteţi transforma această reţetă şi într-un scrub, adăugând o linguriţă de zahăr brun.

O zi frumoasă ca voi să aveţi!

Unde o puteți găsi pe Lili Psarudakis

Lili Psarudakis este cosmetolog și estetician cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, fiind speciaizată atât în terapii faciale, cât și corporale. A absolvit școala de beauty Ergastiri din Salonik, unde a și deținut propriul său salon de frumusețe, Lili Cosmetic Institute. De asemenea, a urmat numeroase seminarii de specializare, susținute de mari companii din domeniul frumuseții, cum ar fi Bruno Vassari, Estée Lauder, La Prairie, Shiseido și Sothys. În prezent, activează la un salon bucureștean, iar dacă doriți să o contactați, o puteți face la numărul de telefon 0728.424.081, la adresa de email lilianapsa07@gmail.com sau pe Facebook.

Foto: style-den.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *