vineri , 18 iunie 2021

Cele mai frumoase peisaje din Punta Cana, paradisul Caraibilor

Punta Cana 1

Dacă ați căutat vreodată pe Internet un wallpaper care să vă transporte măcar cu gândul pe o plajă splendidă, și l-ați găsit pe cel care îndeplinea perfect această misiune, cu siguranță peisajul era desprins din Punta Cana.

Zona Caraibilor. Raiul pe Pământ, spun la unison toți cei care au vizitat Costa Rica, Panama sau insulele dimprejur. Iar Punta Cana – cel puțin din fotografii – pare să reprezinte absolutul în ce privește frumusețea naturală. Situată în provincia La Altagracia din Republica Dominicană, Punta Cana a devenit o destinație turistică extrem de populară încă din anii ’70. Motivele sunt lesne de înțeles: temperaturile blânde ale zonei, ospitalitatea localnicilor, preparatele culinare extraordinare și mai ales, plajele întinse de-a lungul Mării Caraibilor, aflate la dispoziția oricui are un vis și e gata să și-l vadă împlinit.

Principalele plaje din Punta Cana sunt Uvero Alto, Macao, Arena Gorda, Bávaro, El Cortecito, Las Corales și Cabeza de Toro, aflate în nordul așezării. În sud, cunoscute sunt Cabo Engaño, Punta Cana și Juanillo. Iată și câteva dintre cele mai spectaculoase imagini realizate în Punta Cana.

Punta Cana

Rep. Dominicana_Ibitipoca.qxd.qxd
Rep. Dominicana_Ibitipoca.qxd.qxd

Foto: visitapuntacana.wordpress.com; www.viaje.com.br; latestwebstuff.com; www.autocarhire.com; kiteclubpuntacana.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus