marți , 5 decembrie 2023

Cella Serghi, despre rostul Întâlnirilor

intalnireFoto: wallpaperstock.net

„În cursul vieții nu facem decât să ne descoperim pe noi înșine. Uneori prin proprie căutare, alteori prin întâlnire cu o altă ființă, pe care o așteptam și care ne e necesară. Rostul Întâlnirilor (cu majusculă) este imens. Întâlnirea cu o alta ființă, cu un eveniment, cu un fapt ne adâncește și ne arată, uneori, sensul adevărat al vieții.”

Cella Serghi, „Această dulce povară, tinerețea”

Parte din cărțile scriitoarei pot fi găsite și la librăria online Libris.

Semnat de

4 comentarii

  1. Cella Serghi este una dintre scriitoarele mele de suflet. „Această dulce povară, tinerețea” este mai degrabă o colecție de citate despre dragoste și relații, se citește cu creionul în mână subliniind la fiecare pas.

  2. Asa e! Si eu am iubit cartea asta si toate cartile Cellei Serghi.

  3. Cella Serghi este si preferata mea – nu mai mult decat Alice Nastase, pe care o ador! Am citit cartile ei de atatea ori, ca pot reproduce pasaje intregi…Panza de paianjen cred ca am citit-o de fiecare data cand mergeam la mare. Nu am mai fost la mare de ceva vreme, dar cred ca nu ar lipsi nici acum din bagaje. Mirona – la fel, este o carte care imi place mult – de aici m-am indragistit iremediabil de Paris – peste ani, cand am vizitat si eu Parisul, nici nu stiu daca a fost cu adevarat calatoria mea, sau calatoria Mironei.

  4. Si mie imi place Serghi, Jeni, stii doar! E de o finete pe care n-am mai intalnit-o la alti autori romani.

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *