marți , 5 decembrie 2023

„Chandelier” live, cu Sia și James Corden – VIDEO

sia james corden

James Corden are din ce în ce mai mult succes cu rubrica „Late Show Carpool Karaoke”, din cadrul emisiunii sale „Late, Late Show”, de la postul american CBS. Pe lângă talentul lui de entertainer, ce atrage atenția publicului sunt invitații celebri alături de care Corden se plimbă în mașină, în timp ce stau de vorbă și fac karaoke. După două episoade savuroase, cu Adele și Elton John, realizatorul TV a invitat-o pe Sia la o plimbare neobișnuită.

Sia și James Corden s-au plimbat prin Los Angeles, au cântat „Chandelier”, „Diamonds” și „Elastic Heart” și au discutat despre fel de fel de lucruri, cum ar fi extratereștii, de a căror existență cântăreața este convinsă. Pe tot parcursul filmării, Sia a purtat o perucă blond-brunetă, cu un breton foarte lung, care-i acoperea fața. „Nu port asta decât atunci când sunt camere prin preajmă, ca să încerc să mențin măcar puțină intimitate în ce mă privește”, a explicat artista. „Timp de 10-11 ani, am fost o cântăreață de succes mediocru, eram alcoolică și dependentă de droguri. Am renunțat la ambele și am decis că nu mai vreau să fiu artistă, pentru că am început să devin un pic mai cunoscută, iar asta mă destabiliza. Așa că m-am gândit: ce nu există în muzica pop, în momentul de față? Misterul. Astăzi toată lumea postează poze pe Instagram și când merge la dentist”, a adăugat Sia, autoarea hitului „Chandelier” și a numeroase alte piese interpretate de staruri precum Beyonce sau Madonna.

În doar două zile de când a fost publicată, înregistrarea de mai sus a adunat peste un milion și jumătate de vizualizări pe YouTube.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *