vineri , 5 martie 2021

Charles Aznavour va cânta pentru prima dată în România

Charles aznavourfoto

Cântărețul Charles Aznavour, supranumit „Sinatra francez”, va cânta pentru prima dată la București, pe 20 februarie 2016, la complexul Romexpo.

Artistul spune că este nu doar prima, ci și ultima oară când va concerta în țara noastră, spectacolul făcând parte din turneul său de retragere.

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști francezi, Charles Aznavour a compus peste 1.000 de piese în engleză, italiană, spaniolă și germană, și a apărut în peste 60 de filme de-a lungul carierei sale. De altfel, el a cochetat mai întâi cu actoria și abia în adolescență s-a decis pentru o carieră muzicală. În 1946, a fost descoperit de Edith Piaf, pe care a însoțit-o ulterior în turneele ei din Franța și Statele Unite ale Americii. În 1974, piesa „She”, scrisă de Aznavour, i-a adus artistului un succes neașteptat: melodia a ajuns pe prima poziţie a clasamentelor din Marea Britanie de trei ori mai repede decât orice alt cântec de până atunci.

Biletele pentru concertul Aznavour de la Bucureşti au fost puse în vânzare pe www.bilete.rowww.eventim.ro,www.iabilet.rowww.myticket.ro şi pe www.7fix.ro. Preţul acestora variază în funcţie de categorie: Golden VIP – 575 de lei, VIP – 490 de lei, categoria 1 – 390 de lei, categoria a 2-a – 350 de lei, categoria a 3-a – 260 de lei.

Semnat de

Un comentariu

  1. Alex. Timoschenko

    Prima data Aznavour a concertat la Bucuresti la inceputul anilor 60; am fost personal la concertul sau la Sala Palatului, pe care nu-l uit niciodata!

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus