duminică , 25 iulie 2021

Charlize Theron, despre Sean Penn: „Este dragostea vieții mele”

3rd Annual Sean Penn & Friends HELP HAITI HOME Gala Benefiting J/P HRO Presented By Giorgio Armani - InsideFoto: pagesix.com

Are o carieră de succes, dar Charlize Theron susține că faima și reușitele sale profesionale înseamnă mai puțin decât relația sa cu Sean Penn. Într-un interviu acordat recent revistei ELLE, actrița a spus despre partenerul său de viață că este „dragostea vieții ei” și a vorbit despre colaborarea lor pentru filmul „The Last Face”.

Charlize Theron și Sean Penn au fost buni prieteni timp de mulți ani, înainte de a începe o relație. Astăzi, actrița în vârstă de 39 de ani este convinsă că povestea de dragoste pe care o trăiește este cea mai importantă din viața ei. Theron a filmat de curând, în Africa de Sud, în regia lui Penn, pentru filmul „The Last Face”, experiență despre care a povestit în interviul acordat ediției britanice a revistei ELLE. „Au fost momente în care am fost incredibil de nedreaptă cu el. Și momente în care am simțit că el a fost incredibil de nedrept față de mine. Dar un lucru ca acesta te face să realizezi că, indiferent cât de complicată ar putea deveni o situație, relația are prioritate”, a povestit Charlize Theron.

Actrița, care este mama unui băiețel în vârstă de doi ani, Jackson, adoptat în 2012, se află la prima sa relație importantă de după despărțirea de actorul Stuart Townsend. „În afară de faptul că este partenerul meu, este dragostea vieții mele”, a mai adăugat Theron despre Penn.

Știam că putem s-o dăm în bară și să pierdem totul”

Într-un interviu de anul trecut, Charlize a recunoscut că a ezitat să înceapă o relație cu Sean, și el la fel, de teamă să nu strice prietenia care-i lega de mult timp. „Eu și Sean ne cunoșteam deja de 18 ani. Eram prieteni foarte buni. Am început încet, pentru că știam că putem s-o dăm în bară și să pierdem totul. A trebuit să ne gândim bine la asta. Dar, până la urmă, nu ne-am străduit să facem nimic. S-a întâmplat natural și, înainte să-mi dau seama, (n.r. relația) a devenit un lucru care-mi făcea viața mai bună. Oamenii care mă iubesc cu adevărat pot vedea ce efect are asupra mea”, a spus Charlize Theron.

Cel mai nou film al actriței, „Mad Max: Fury Road”, va avea premiera pe 15 mai.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus