miercuri , 22 septembrie 2021

Cinci lucruri pe care mor de curiozitate să le încerc

foto: Eva Longoria, care sigur a făcut mai multe masaje cu pietre la viața ei, face masaj facial săptămânal, a trecut pe la epilare definitivă, are și periuță de dinți electrică și cele mai frumoase șuvițe! O declar o nemernică. 😛

Unele costă cam mult, altele sunt foarte la îndemână, și toate sunt cât se poate de frivole, că doar de-aia am înființat rubrica de „Frivolități”, să ne putem zbengui neserios sub titulatură oficială. Aștern azi, după cum îmi vin în minte, zece dintre lucrurile despre care tot aud și pe care mi-ar plăcea mult să le încerc, măcar o dată.

Masajul facial

Făcut de altcineva, preferabil o cosmeticiană pricepută, într-un salon decent. Că, așa, masaj facial îmi fac si eu singură, în fiecare zi, dar ceva îmi spune că nu se poate compara cu cel făcut de un profesionist. Poate vi se pare absurd că nu m-am dus niciodată la un masaj facial, dar ăsta e adevărul: nu m-am dus. După ce m-a mutilat o cosmeticiană, pe vremea când aveam acnee, am prins frică și n-am mai călcat prin saloane de acest fel, însă îmi doresc și plănuiesc!

Masajul cu pietre fierbinți

Nu pe față, ci pe spate și pe unde s-o mai face. M-aș duce chiar azi la un masaj din ăla în care o doamnă cu ochii oblici (mai toate cosmeticiele și maseuzele din Atlanta sunt asiatice) îți așază în anumite puncte-cheie niște pietre fierbinți care cică-ți rezolvă toate problemele. Haha, ce contează dacă n-o fi așa, tot aș plăti pentru experiență.

Periuța electrică

Nici din asta n-am probat vreodată, deși aud de Sonicare de la Philips de multă vreme și mă tentează foarte tare. Am prieteni care mi-au spus că, odată ce au trecut la periuță electrică, n-au mai vrut să se întoarcă la cea clasică. Iar pentru cei cărora ața dentară le atacă prea rău gingiile, tot Philips are și un aparat care curăță spațiile dintre dinți, Airfloss Ultra se cheamă și-l găsiți aici. Habar n-aveam că există, l-am descoperit acum și l-aș încerca fără rezerve.

Epilarea definitivă

Aaaaa, asta e pe lista mea de ani! Singurul lucru care m-a ținut departe de orice tentativă a fost prețul ședințelor, care, din câte observ, începe să mai scadă. Sper să devină și mai accesibile, iar performanța cât mai aproape de 100 %, pentru că mult mai ușoară ar fi viața mea fără epilator și lamă de ras…

Șuvițe

Cred că o să râdeți de mine, dar de vreun an încoace mă tot bântuie gândul să-mi fac niște șuvițe – problemă de primă importanță, căreia nu i-am găsit, încă, rezolvare! Mai întâi, m-a tentat moda ombre. Apoi, până să-mi fac eu ombre, am aflat că nici măcar nu mai e la modă, cică ești de-a dreptul fraieră dacă-ți faci așa ceva. Acum se poartă balayage. Bine, eu nu prea înțeleg diferența dintre cele două. Ideea e că aș vrea, așa, doar niște reflexii într-un castaniu mai deschis decât al meu. N-am avut curaj, cred că și din cauză că n-am găsit aici o coafeză de încredere, iar apoi, mi-a fost teamă că șuvițele (sau balayage-ul, mă scuzați) se vor decolora și voi arăta ca o mătură uitată-n soare. Mai vedem!

Până atunci, vă întreb și pe voi: care sunt frivolitățile de la care nu v-ați da înapoi? Sau, dacă aveți pe listă lucruri mai serioase, sunt binevenite și ele!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus