joi , 23 ianuarie 2020

Cinci perechi de ochelari de soare care nu se vor demoda niciodată

foto: veeterzy/Unsplash

Că-i vară sau iarnă, eu am mereu ochelarii de soare în geantă. N-am mulți, doar două perechi, și nici nu-i port mereu, că nu sunt așa o divă, dar îmi place să-i știu la îndemână. V-am mai povestit, cred, că am o mare slăbiciune pentru modelul cat-eye, mi se pare că avantajează cam orice față și conferă un aer sofisticat oricărei femei. Dar vă prezint azi și alte modele celebre, care, la fel ca și cat-eye, nu cred că se vor demoda vreodată.

Bvlgari

Un fel de cat-eye mai potolit, ochelarii aceștia de la Bvlgari se potrivesc într-o mulțime de contexte și ținute. În plus, mi se par bine făcuți, cred că sunt trainici și te țin o viață – dacă nu dai cu mașina peste ei.

Miu Miu

Designerii de la Miu Miu fac multe lucruri frumoase, și mi se pare că la ochelari de pricep de minune. I-aș purta cu mare plăcere (dacă aș decide, într-o zi, să plătesc mai mult de 20 de dolari pe o pereche). Au o tentă vintage, îi văd asortându-se cu un caftan, un cocktail light și o carte bună, într-o vară petrecută pe șezlong, în The Hamptons…

Ray Ban

Aceștia sunt un model clasic, faimosul wayfarer, de la Ray Ban, și sunt unisex, deci, la o adică, îi puteți purta pe rând, împreună cu soțul sau soția. Doar la mărime să vă potriviți! Și doar să nu fie nevoie să ieșiți din casă în același timp!

Ray Ban Aviator

Eu arăt ridicol cu aviatori, i-am probat în mai multe rânduri și de fiecare dată mă pufnește râsul când mă văd în oglindă. Dar e un model care nu va ieși niciodată din tendințe, e ca trenciul: fără dată de expirare.

Dolce & Gabbana

Intenționat i-am lăsat la final, că sunt preferații mei, dintre toți cei pe care i-am văzut pe site. Dacă aș fi un pic mai bogată (doar un pic), i-aș lua fără ezitare, chiar și online, fără să-i probez, pentru că nu prea am îndoieli în ce privește modelul. Un cat-eye splendid, într-o nuanță care flatează orice ten și se integrează în aproape orice ținută. Să-mi amintiți de ei când mă vedeți în topul Forbes, da?

Dacă v-am deschis apetitul, vedeți că găsiți și mai multe modele aici.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus