duminică , 22 mai 2022

Cirque du Soleil: trei săptămâni până la spectacolul Alegría

cirque du soleil

Doar trei săptămâni ne mai despart de premiera Alegría la București. Românii se reîntâlnesc cu Cirque du Soleil, de pe 5 până pe 8 septembrie zilnic, la Romexpo, Pavilionul Central. 

Alegría se bucură de o coloana sonoră impresionantă – albumul cu același nume este cea mai bine vândută coloană sonoră dintre toate producțiile Cirque du Soleil. Album de platină în Canada, patria natală a Cirque du Soleil, cu peste 500.000 de exemplare vândute în întreaga lume, soundtrack-ul Alegría a fost nominalizat la Grammy în 1995 și a petrecut 65 săptămâni în Billboard World Music Chart. A câștigat două premii Felix în 1995, pentru producție – Robbi Finkel și René Dupéré, și pentru mixaj – Rob Heaney.

Partitura muzicală emoționantă și plină de viață oscilează între jazz, pop, tango și klezmer. Folosind instrumente acustice, amestecând vocea răgușită, naturală a străzii, muzica evocă sunetul unor colindători. În contradicție, aranjamentele muzicale datorate sintetizatorului ilustrează schimbarea iminentă. Reperele includ piesa ce dă titlul showului, „Alegría”, „Vai Vedrai”, „Querer”, „Taruka”, „Jeux d’Enfants”, „Icare” și „Valsapena”.  René Dupéré a compus numeroase sountrack-uri pentru Cirque du Soleil, printre ele numârându-se și „Saltimbanco”, show pe care 36. 000 de români l-au vazut anul trecut la București. Ca în toate spectacolele celebrei companii canadiene, limbajul pieselor este unul special, inventat, propriu Cirque du Soleil, ce îmbină mai multe limbi.

De unde puteți cumpăra bilete pentru show-ul Alegría

Biletele pentru Alegria se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

LOCAŢIE:  

Romexpo, Pavilionul Central

Program (5-8 septembrie 2013)

Joi, 5 septembrie, orele 20:00

Vineri, 6 septembrie, orele 20:00

Sambata, 7 septembrie, orele 20:00

Duminica, 8 septembrie, orele 13:00 şi 17:00

BILETE:

Adulti

VIP: 500 RON

Premium: 350 RON

Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON

Copii (până la 12 ani, inclusiv):

VIP: 350 RON

Premium: 245 RON

Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON

*Reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste vârsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport).  Biletele cu  reducere pentru copii sunt disponibile în număr limitat.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus