vineri , 22 septembrie 2023

Colecţia „Lunatico”, a Rozaliei Bot, prezentată în mod atipic: moda în scaunul cu rotile

1

Frumuseţea depăşeşte barierele impuse în mintea celor care o judecă. Susţinut de Alin Galatescu, la iniţiativa Magdei Coman, Atipic Beauty introduce un nou concept în România: moda pentru persoanele cu dizabilităţi.

Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediţie, doreşte să demonstreze că persoanele cu dizabilităţi pot să realizeze orice îşi propun, având sprijinul societăţii pentru a evolua atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Prezentarea se face dintr-o altă perspectivă decât cea tipică, mai exact s-a accentuat frumuseţea care învinge boala. Având în vedere prejudecăţile sau, pur şi simplu lipsa de informare a publicului larg în ceea ce privește barierele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi, se doreşte conştientizarea şi propagarea acestui nou concept în industria modei, pentru a încuraja publicul să privească dincolo de aceste obstacole fizice şi să vadă frumuseţea din spatele aparenţelor şi puterea acestor persoane deosebite.

2

Designerul bihorean Rozalia Bot a fost cea care a prezentat colecţia vestimentară „Lunatico” într-un mod atipic, prin abordarea unui nou concept – moda în scaunul cu rotile. Prezenţa în calitate de designer la ambele ediţii Atipic Beauty, Rozalia încearcă să sublinieze prin ţinutele sale că eleganța vestimentară nu are graniţe şi poate fi adoptată fără inhibiţii.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *