sâmbătă , 2 decembrie 2023

„Colectivizarea”, de Camil Ressu, și alte lucrări de grafică, expuse la Galeria Elite Prof Art

Expo

Galeria ELITE PROF ART oferă iubitorilor de frumos un nou prilej de periplu în lumea artei: o originală expoziție de grafică.

Expoziția este una colectivă și reunește lucrările a 20 de artiști plastici români, aducând astfel publicului o mare diversitate de teme și abordări, de senzații și stări – expresie a libertății de creație ce caracterizează toate expozițiile organizate de galerie.

Piesa de rezistență a expoziției este lucrarea “Colectivizarea” a pictorului Camil Ressu, realizată în tuș pe hârtie de calc. Alături de ea stau lucrări ale unora dintre cei mai importanți artiști plastici români, precum și ale unora dintre cei mai bine cotați tineri artiști vizuali ai momentului, având ca punct central ideea de abordare a temelor în tehnici ce țin de grafică, în manifestări artistice generoase, diferite, creative.

Lucrările reunite în expoziție sunt realizate în cărbune, creion, acuarelă, pastel, tuș sau tehnică mixtă, iar unul dintre artiștii prezenți expune fotografie, completând astfel fericit tabloul manifestărilor artistice oferite publicului cu acest prilej.

Tușe sensibile sau îngroșate, finețe sau duritate, lumini și umbre, unghiuri aspre sau delicate, portrete, vibrații calde sau nemișcări sticloase, detalii umane sau de peisaj – toate se regăsesc în această expoziție de grafică.

Expoziția cu vânzare va fi deschisă în perioada 23.02. – 23.03. 2015.

Lucrările prezentate aparțin artiștilor:

FLORIN BÂRZĂ

CARMEN BAZILESCU

AURELIA COSMA CHIȘU

VERGIL COJOCARU-COVER

VLADIMIR DAMIAN

CERASELA DRAGOȘ

MARIA FURNEA

PETRE EMANUEL GHERGU

MARIA GRUICI PRUNE

ROMULUS HARDA

EMIL ILEA

OVIDIU IOVANEL

SORINA IUGANU

ALINA MANOLE

COZMIN MOVILĂ

IOAN ORATIE

MIHAI SĂNDULESCU

GRIGORE STAN

OANA UNCIULEANU

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *