sâmbătă , 2 decembrie 2023

„Comedianții”, premiera ce încheie proiectul Commedia dell’ Arte al Teatrului Masca

Comediantii

Vineri, 23 ianuarie, ora 19.00, Teatrul Masca vă invită la „Comedianții”, un spectacol inspirat din Teatrul Comic al lui Goldoni care pune în lumină Commedia dell’ Arte prin intermediul vieții protagoniștilor: actorii și actrițele.

Avem astfel ocazia să asistăm fascinați la frământările comedianților în contextul marilor contradicții ale existenței lor. Viaţa lor se desfăşoară între tentaţia încălcării regulilor și nevoia de a fi acceptați în societate, între dobândirea bunăvoinţei autorităţilor și apărarea propriei demnități, între mizeria de zi cu zi și splendoarea momentelor petrecute pe scenă.
„Povestind secretele nespuse ale acestor barbați extraordinari și femei memorabile, aș vrea să aduc un omagiu unei epoci care a influențat istoria teatrului și mi-a încalzit inima.” (Michele Modesto Casarin)

„Spectacolul Comedianții completează și încheie proiectul Commediei dell’Arte început în 2007 prin colaborarea cu Michele Modesto Casarin, regizor și actor italian, un maestru al genului și cu artistul venețian Stefano Perocco di Meduna – unul din cei mai mari creatori de măști ai Europei. Va asteptam la un nou spectacol interpretat magistral de actorii Teatrului Masca! Entuziasmul, forța și vitalitatea vor seduce fără îndoială încă o dată publicul spectator!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Detalii pe www.masca.ro.

Reprezentații: vineri, 23 ianuarie, ora 19.00 (premieră) și sâmbătă, 24 ianuarie, ora 19.00.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *