vineri , 1 decembrie 2023

Concert la Club Tribute: Holograf revine pe scenă. Ascultă noua melodie a trupei!

Hol1

Formaţia Holograf va susţine, pe 7 martie, un super concert în clubul Tribute din Bucureşti, acesta fiind primul show al îndrăgițior artişti după ce Dan Bittman, solistul formaţiei, a suferit în octombrie o intervenţie chirurgicală la gât.

“Acest concert marchează revenirea oficială a trupei Holograf. Speram că totul va decurge fără probleme şi că Dan va fi în mare formă, aşa cum era înainte de operaţie”, a spus toboşarul formaţiei, Edi Petroșel.

Concertul va dură aproape o oră, timp în care formaţia Holograf va cânta cele mai îndrăgite melodii ale sale, printre care “Cât de departe”, dar şi cel mai recent single, “Dacă noi ne iubim”, lansat alături de MediaPro Music, pentru care artiştii vor filma în curând şi un videoclip.

Ne pregătim intens pentru acest show. Nu vom cânta mai mult de o oră, pentru că vrem ca lucrurile să reintre în normal pas cu pas, nu să le forţăm. Pe lângă revenirea noastră, acest concert reprezintă şi un cadou de 8 martie pentru admiratoarelenoastre, pentru că la 12 noaptea vom fi pe scenă”, a mai spus Edi Petroșel.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *