vineri , 8 decembrie 2023

Concertul Depeche Mode: peste 45.000 de fani au cântat alături de legendara trupă

Depeche Mode

Seara de miercuri, 15 mai, va rămâne pentru totdeauna în memoria a peste 45.000 de spectatori: una dintre cele mai iubite trupe din istorie şi un stadion întreg, plin de fani, s-au întâlnit pentru mai bine de două ore într-un spectacol care cu greu poate fi povestit. Experienţa Depeche Mode se trăieşte, iar miile de fani prezenţi aseară pe Arenă Naţională au simţit pe deplin ce înseamnă muzica, energia şi valoarea unei adevărate legende!

Evenimentul şi-a deschis porţile la ora 17:00, câteva mii de fani care aşteptau de ore bune în fata stadionului, luând cu asalt zona din imediata apropiere a scenei. Seara a fost deschisă de concertul celor de la F.O.X, trupa ce însoțește Depeche Mode în turneu, într-o serie de ţări europene. Aproape de ora 21:00, pe scena de la Bucureşti au urcat Martin Gore, Andy Fletcher şi Dave Gahan, într-o explozie de energie de care s-au făcut responsabili cei 45.000 de fani. Ropote de aplauze, urale şi mii de voci care cântau la unison refrenele pieselor preferate au completat perfect prestaţia fără cusur a celor trei artişti, de la prima piesă, până la ultimul moment al show-ului.

Concertul a început cu melodia “Welcome in My World”, şi a continuat cu „Angel”, „Walking in My Shoes” sau „Precious”, fiecare melodie fiind susţinută de proiecţii video şi jocuri de lumini extraordinare, într-un show plin de dinamism. Din setlist nu au lipsit nici „Should Be Higher”, „Heaven”, „Soothe My Soul” şi „Goodbye”, acestea fiind incluse pe cel mai recent album al trupei, Delta Machine. Seara nu putea fi la fel fără binecunoscutele „Enjoy the Silence”, „Personal Jesus”, „Just Can’t Get Enough” sau „I Feel You”, trupa lăsându-se cucerită de energia publicului român, savurând, aidoma fanilor, fiecare moment al spectacolului de la Bucureşti.

Vor să se întoarcă în România

Aceasta a fost cea de-a doua vizită a trupei Depeche Mode la Bucureşti, însă nu pare a fi şi ultima, Andy Fletcher mărturisind la plecarea din Arenă Naţională că aventura Depeche Mode în România nu se poate opri aici. “Publicul a fost minunat, aşa cum rar găseşti! A fost o seară perfectă! Trebuie s-o mai facem o dată!” a declarat artistul la finalul show-ului, atunci când a venit în biroul de producţie pentru a-i felicita personal pe membrii echipei care a organizat întregul eveniment.

Depeche Mode îşi continuă turneul Delta Machine, cu noi destinaţii în Istanbul (17 mai), Belgrad (19 mai) şi Budapesta (21 mai).

Concert Depeche Mode

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *