vineri , 8 decembrie 2023

Concertul Mark Knopfler de la Sala Palatului este sold-out

MK1

Concertul pe care Mark Knopfler îl va susţine la Bucureşti pe data de 25 aprilie, la Sala Palatului, se va desfăşura cu casa închisă, biletele fiind epuizate în totalitate. Prezentat de Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti, acesta este primul show pe care Mark Knopfler, fondatorul şi solistul trupei Dire Straits, îl susţine în faţa publicului roman, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Fanii Mark Knopfler s-au grăbit încă de anul trecut să îşi achiziţioneze bilete pentru concertul artistului din această primăvară, în prezent toate categoriile fiind epuizate.“AQUA Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti sunt brandurile româneşti care îl prezintă pe Mark Knofler la Sala Palatului şi apreciază că muzica bună este în continuare o prioritate pentru publicul roman. Decizia de a fi parteneri în acest concert a venit în mod natural, dat fiind faptul că fanii lui Mark Knopfler dau dovadă de gusturi rafinate în muzică, aşa cum recunosc şi calitatea produselor pe care le reprezintă AQUA Carpatica sau vinurile de la Domeniile Sâmbureşti. Faptul că acest public corespunde, de cele mai multe ori, consumatorilor celor două mărci, a făcut din acest concert o ocazie de a întări legătură cu ei şi de a se bucura împreună de magia muzicii lui Mark Knofler”, a declarat Valentina Vesler, PR Manager Valvis Holding.

Compozitor, chitarist şi interpret, Mark Knopfler este fără îndoială unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai muzicii rock, acesta deţinând trei titluri onorifice de doctorand în muzică de la prestigioase universităţi din Marea Britanie. După aproape două decenii petrecute alături de trupă Dire Straits, Mark Knopfler şi-a continuat cariera solo de-a lungul căreia a lansat nu mai puţin de şapte albume, având nenumărate colaborări cu artişti celebri precum Eric Clapton, Bob Dylan sau Bryan Ferry. În primăvara acestui an, artistul se va afla pentru prima dată în România, concertul sau programat pe 25 aprilie, la Sala Palatului, urmând a avea loc cu casa închisă.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *