vineri , 22 septembrie 2023

ContempL`art 06 „Clipe”: expoziție de Ana Dinescu

ana dinescu

Joi, 10 Martie, orele 18.30, iubitorii de artӑ sunt așteptați din nou la Casa de Licitații Goldart din București, Intrarea I.L. Caragiale nr.1 unde va avea loc expoziṭia cu numărul șase din cadrul proiectului ContempL`art, proiect ce își propune sӑ aducӑ mai aproape de publicul cunoscӑtor arta contemporanӑ.

ContempL`art 06 “Clipe”, ridică de această dată pe simezele Casei de Licitații Goldart lucrările Anei Dinescu. Tânăra își propune în lucrările ei să redea momente din viața oamenilor cu care se întâlnește accidental. Clipe scurte, oameni care vin și pleacă repede dar care lasă o amprentă pe retina artistei. Cromatica bogată exprimată prin tușe puternice și spontane aproape că hipnotizează privitorul de la prima întâlnire. „Doresc să descopăr un flux de culori care creează forme , forme care relevă personaje, personaje variate care au existența”, spune Ana Dinescu.

Ana Dinescu a absolvit în 2007 Universitatea Națională de Arte Plastice „N. Grigorescu“ din București și a studiat, în paralel, în atelierul artistului Andrei Chintila. Are în palmares 13 expoziții, majoritatea personale, în țara și în străinătate. După absolvire a urmat studii de pictură și arte digitale la Berlin și la Londra, revenind în România, în 2010.

Expoziția constă în 18 picturi în ulei pe pânză și nouă lucrări executate în tehnică mixtă.

Expoziția ContempL`art 06 “Clipe” poate fi vizionată pană pe data de 18 Martie 2016, de luni pană vineri, între orele 10.00 și 18.00, și sambăta, între orele 11.00 și 15.00, la sediul Casei de Licitații Goldart.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *