miercuri , 25 mai 2022

Corpul lui Robin Williams a fost incinerat. Cenușa, împrăștiată în Golful San Francisco

Robin

Trupul neînsuflețit al actorului Robin Williams, care s-a sinucis pe 11 august, a fost incinerat, iar cenușa a fost împrăștiată în Golful San Francisco, în largul coastei Marin County, în apropiere de locuința din Tiburon a starului. 

Corpul lui Robin Williams a fost incinerat a doua zi după moartea sa, la scurt timp după ce medicii au efectuat autopsia, informează contactmusic.com. O slujbă dedicată artistului a avut loc, zileele trecute, la Monte’s Chapel of the Hills, în apropiere de orașul San Anselmo.

Actorul a fost găsit mort, pe 11 august, în locuința sa din Tiburon, California, de către asistenta sa. Actorul s-a spânzurat cu o curea, după ce încercase să își taie venele cu un briceag ce a fost descoperit în apropierea cadavrului.

Robn Williams suferea de mai multă vreme de depresie și s-a luptat mulți ani cu dependența de alcool și droguri. Totodată, văduva sa a anunțat, la câteva zile după moartea lui, că se confrunta cu primele simptome ale maladiei Parkinson, însă nu era pregătit să vorbească public despre asta.

Foto: mrconservative.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus