miercuri , 29 noiembrie 2023

Courtney Love recunoaște că a consumat heroină când era însărcinată

CLoveFoto: www.billboard.com

Courtney Love a recunoscut că a consumat heroină când era însărcinată cu fiica ei și a lui Kurt Cobain, Frances Bean Cobain.

În documentarul Kurt Cobain: Montage Of Heck, Love a spus: „Am luat o dată, și-apoi m-am oprit. Știam că (n.r. fetița) o să fie în regulă”. Lupta lui Courtney Love cu dependența de droguri este deja de notorietate, dar aceasta este prima oară când artista recunoaște că a consumat astfel de substanțe pe când era gravidă cu Frances, azi în vârstă de 22 de ani. În cadrul filmului documentar, Love mai povestește că, în perioada lui de glorie cu trupa Nirvana, Cobain nu-și dorea decât „să stea în apartament, să ia heroină și să picteze”, citează The Independent.

Courtney Love a mai spus că a încercat pentru prima oară heroina la vârsta de 16 ani, când a confundat-o cu cocaină, pe când lucra în Taiwan. Văduva lui Kurt Cobain susține că a renunțat la droguri în 1996.

Documentarul Kurt Cobain: Montage Of Heck  a fost difuzat în cadrul Sundance Film Festival, iar producătorul executiv al peliculei este chiar fiica regretatului star de la Nirvana, Frances Cobain.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *