sâmbătă , 2 decembrie 2023

Cristina Țopescu va prezenta o emisiune la Antena 3

CT

Sâmbătă, de la ora 19.00, la Antena 3 debutează o nouă emisiune: „Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu”.

Producţia îşi propune să dezvăluie telespectatorilor, timp de o oră, noi perspective ale ştirilor săptămânii, detalii inedite la care publicul nu are acces, valenţe trecute cu vederea în tumultul şi agitaţia generate de acoperirea in regim de breaking news a ştirilor respective.

„Întotdeauna, de câte ori am făcut o ştire, am avut sentimentul că ar mai fi fost atâtea de spus. Am cultul detaliului (poate prea mult uneori), nu scriu foarte concis (filoloagă fiind), aşa că facerea unei ştiri a fost pentru mine, de cele mai multe ori, o mică suferinţă. Nu aveam timp să intru în profunzimea ei, să mă duc la cauze şi nici la efecte, cu toate faţetele lor. Ei, acum, îmi văd visul cu ochii! Pot face materiale mai lungi în emisiunea Dincolo de ştiri decât atât cât pot să fac într-un jurnal de ştiri. Emisiunea mea va include reportaje, filmate şi scrise de mine, montate de producătoarea mea, Ruxandra Olteanu. Filmate în sensul că eu merg pe teren şi le fac, pentru că imaginea sigur că e semnată de colegii mei, cameramanii, al căror rol în acestă emisiune este extrem de important. Voi avea şi invitaţi în platou, va exista deci şi segmentul de talk-show. Pentru mine, însă, bucuria cea mai mare e că mă întorc pe teren, întotdeauna munca pe teren mi-a plăcut mai mult. Lucrez cu profesionişti, oameni de televiziune cu care am mai lucrat şi la care ţin, mă bucur că împreună vom putea să mergem dincolo de ştiri, în folosul publicului Antenei 3. Dincolo de ştiri, în spatele unei ştiri sunt multe lucruri, fapte sau sentimente, pe care merită să le ştim”, declară Cristina Ţopescu.

În prima ediţie a emisiunii, „Dincolo de stiri” va prezenta două materiale de impact, discutate în emisiunile Antenei 3: povestea negociatorilor de la Poliţia Capitalei, salvatorii femeii care, într-un moment de deznădejde, voia să se arunce de la etajul 13 al unui bloc, şi cazul medicilor eroi de la Spitalul Judeţean din Ploieşti, aşa-numitul «spital al groazei»,  material ce il are în prim plan cu autorul denunţului public, doctorul Dan Oprea.

Emisiunea va putea fi urrmarită și live, pe antena3.ro, și sub formă de înregistrare, accesând platforma AntenaPlay.

Antena 3 este singurul post de știri din România afiliat CNN International și este parte a INTACT Media Group.

Cristina Țopescu a lucrat la postul PrimaTV vreme de 12 ani, până în luna aprilie a acestui an, când a părăsit televiziunea pentru o carieră politică, înscriindu-se în Partidul Social Democrat.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *