duminică , 16 mai 2021

Cum alegem o mașină SUV

foto

(P) Dacă vă gândiţi să vă cumparați un SUV, aţi putea fi copleşiţi de multitudinea de opţiuni care există pe piaţă. Stilul lor diferă în date tehnice, dimensiuni și design, dar mai întâi, în funcție de banii pe care-i aveți de investit, trebuie să vă decideți dacă veți căuta o mașină nouă sau un SUV second hand. De ce alte detalii ar trebui să țineți cont?

Evaluarea nevoilor personale

Prima este spațiul. Numărul de persoane din familie, stilul de viață și prezența unui animal de companie (sau a mai multe) determină dimensiunile mașinii de care aveți nevoie. Unele SUV-uri oferă spaţiu suplimentar pentru pasageri – a treia linie de şedere – în timp ce altele oferă spaţiu mai puţin decât un sedan cu patru uşi. Dacă știți că cel puțin patru persoane se vor afla constant în mașină, probabil că aveţi nevoie de un al treilea rând de scaune. Unele SUV-uri mai mici au şi scaune în al treilea rând, deci dacă aveţi nevoie de mai multe locuri, dar nu doriţi să conduceţi un SUV cu adevărat mare, încercaţi o Toyota sau o Honda.

Unde veți conduce mașina

Dacă doriţi ceva mai prietenos pe autostradă, încercaţi un crossover sau un SUV hibrid. Apoi, aveţi copii care ar putea face prostioare în mașină? Sau preferaţi un vehicul de lux? Este posibil să alegeți între funcţionalitate și unele caracteristici dedicate confortului.

Eficiența şi fiabilitatea

Una dintre primele întrebări pe care le adresăm, atunci când vrem să ne cumpărăm o mașină, este legată de consumul de carburant. Cu prețurile la benzină mereu fluctuante și adesea în creștere, eficiența consumului e o calitate după care ar trebui să ne ghidăm. Bine de știut: modelele hibrid combină două tipuri de carburant.

Siguranța

E unul dintre cele mai importante aspecte. Nu ezitaţi să întrebaţi un agent de vânzări detalii despre dotările de siguranţă şi evaluările unei maşini care vă interesează. Alternativ, puteţi arunca o privire și pe Cars On The Web.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus