joi , 7 decembrie 2023

Cum ar trăi azi Marilyn Monroe – FOTO

marilyn monroe

Ar bea cafea de la Starbucks, ar avea un cont pe Instagram și ar câștiga bani mulți făcând reclamă la Chanel. Așa și-a imaginat-o Daniel Sachon, un fotograf în vârstă de 20 de ani, pe Marilyn Monroe, dacă diva ar fi trăit în zilele noastre.

Cu ajutorul unui manechin britanic pe nume Suzie Kennedy, care seamănă incredibil de bine cu Marilyn, fotograful a creat o serie de imagini prin care și-a imaginat cum ar trăi senzuala divă blondă în anul 2016. Cu siguranță, ar avea un cont pe Instagram, unde și-ar ține fanii la curent cu noutățile din viața ei și ar posta fotografii prin care ar promova brandul Chanel. Marilyn Monroe nu a fost niciodată, în mod oficial, imaginea casei de modă franceze, dar este dintotdeauna asociată cu aceasta, grație răspunsului pe care l-a oferit când a fost întrebată cu ce se îmbracă seara, înainte de culcare. „O picătură de Chanel Nr.5”, a spus Marilyn, care azi – crede fotograful plin de imaginație – ar trăi probabil liniștită doar din banii încasați din reclama la faimosul parfum.

3

 

De asemenea, dacă ar trăi în 2016, Marilyn ar putea fi deseori văzută plimbându-și degetul arătător pe ecranul unui iPhone (cu care probabil și-ar face multe selfies) și și-ar bea frecvent cafeaua la Starbucks.

2
Expoziția de fotografii realizate de Daniel Sachon s-a intitulat „Disruptive Innovation” și a avut loc luna trecută, la Londra.

fotografii

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *