sâmbătă , 24 iulie 2021

Cum arată azi C.C. Catch, Lucy din „Dallas” sau Dylan din „Beverly Hills”

cc catchfoto

Pe când doamnele și domnii de mai jos erau sus pe val, voiam să ne îmbrăcăm ca ei, să ne facem freza ca a lor, să cântăm ca ei sau, în cazul puștiului din seria „Singur acasa“, să avem un copil fix așa de simpatic și de megatalentat ca zănatecul ăla mic. Anii au trecut mai cu milă, mai fără, peste aceste staruri cu faimă cam prăfuită de vreme. Și pentru că uneori am nostalgii și mă întreb „Oare cum o arăta acum…?“, completând pe linia punctată diverse nume de foste vedete care-mi revin în minte, am zis că un astfel de material gen Then&Now ar fi interesant.

Charlene Tilton

Atunci

lucyfoto

O mai țineți mine pe blonda mărunțică (are doar 1,5 m) din serialul Dallas? Eu îmi amintesc de părul lung, superb, al lui Lucy Ewing, bărbații cred că-și amintesc de alte trăsături (în număr de două, și nu mă refer la picioare) din arsenalul de seducție al pesonajei texane.

Acum

charlene tiltonfoto

Puștoaica plină de nuri e, la 58 de ani, o doamnă încă bine, la fel de mândră de decolteul ei. A avut câteva apariții în continuarea serialului Dallas, lansată în 2012, dar seria a trecut practic neobservată, deși s-a bucurat o vreme de prezența șarmantului și maleficului JR (Larry Hagman).

Natalia Oreiro

Atunci

Cannes : Marche mondial du contenu tele, le MIPTVfoto

Recunosc că m-am uitat la „Înger sălbatic“, telenovela ce a făcut furori, inclusiv la noi, în 1998. Natalia Oreiro ne-a și vizitat pe atunci, lansând populara formulă de salut „Pupici!“, utilizată intens și-n ziua de azi.

Acum

natalia acumfoto

Mișto era, mișto a rămas, ca să zic așa. Timpul a trecut-o cu vederea, o avea și gene bune, cert e că arată senzațional și acum. Are 39 de ani, dar nu i-aș da mai mult de 30. Și nu mai joacă în telenovele – doar filme de lung metraj, gata, ne-am maturizat artistic!

Luke Perry

Atunci

luke perryfoto

Oooh, ce mai suspinau toate gagicile (în afară de mine, nu-i genul meu), după acest James Dean al anilor ’90! Dylan din „Beverly Hills, 90210“ a frânt multe inimi la vremea lui, după care fetele l-au cam uitat.

Acum

Love in Paradise Final Photo Assetsfoto

Hmm, nu-i rău deloc. Acum parca-mi place și mie un pic. Îi stă bine cu riduri. Bărbaților le stă bine cu riduri, îi urăsc! Despre cariera lui nu știu ce să zic, pe IMDB e un pomelnic de filme și seriale în care a jucat după serialul cu adolescenți, dar niciun titlu nu-mi spune mare lucru.

Macaulay Culkin

Atunci

kulkin 1foto

Drăgălașul ăsta mic și obraznic a fost primul actor copil care a câștigat un milion de dolari pentru un singur film! Toată faima de care s-a bucurat cu „Singur acasă“ i-a făcut însă mai mult rău decât bine și l-a aruncat în hăul consumului de droguri. În 2012, un bărbățel anorexic și ridat precoce abia mai amintea de copilul ăsta frumos.

Acum

kulkinfoto

După ce a trecut pe la dezintoxicare și a și luat-o în serios, Macaulay a mai pus ceva cărniță pe el, dar se vede că-i cam dus cu pluta, din păcate nici acum nu pare genul care să moară de bătrânețe. Unii nu-s în stare să-și gestioneze succesul și averea venite ca un tăvălug peste ei la vârste prea fragede.

C.C. Catch

Atunci

cc catch 1foto

Cântăreață-emblemă a anilor ’80, alături de Sandra și Kim Wilde. Ce aveau în comun fetele astea trei? Păi, voce puțină și carismă cu duiumul. Erau proaspete. Erau dulci. Erau sexy fără să pară niște vampe. Îți venea să le smotocești ca pe niște ursuleți de pluș. Chiar, cum or arăta azi celelalte două amintite? Căutați voi…

Acum

cc catch 2foto

Dar ce avem noi aici! Ce, mă scuzați, bunăciune! Ursulețul de pluș s-a transformat într-o damă splendidă, fluturele a ieșit din cocon. Iată un exemplu de cum poți să arăți la 52 de ani mai bine ca la 20. În poza de mai sus, o poză recentă, chiar doamna C.C. Catch ne zâmbește, tolănită pe băncuță. A, și încă se mai ocupă cu cântatul, dacă interesează pe cineva.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus