vineri , 22 septembrie 2023

Cum arată casa lui Björk, pe care tocmai a pus-o în vânzare

SexyDesktop Wallpaper ImageFoto: music.mxdwn.com

Björk n-a fost niciodată vedeta tipică, dornică să dezvăluie tuturor detalii despre viața ei privată, însă acum, fanii ei pot admira în voie unul dintre cele mai dragi și personale locuri ale artistei: casa ei de vară din Islanda, pe care însă a pus-o recent în vânzare.

În majoritatea timpului în care nu s-a aflat în turnee, Björk a locuit și a scris multe piese în această casă inedită, aflată în Selfoss, în regiunea Suðurland din sudul Islandei, pe malul unui lac. Construită în 1965, proprietatea – acum la vânzare pentru 192.000 de euro – are două dormitoare, o sufragerie, o verandă minunată și un adăpost pentru bărci. Prin ferestrele ample, care domină întreaga locuință, noii proprietari se vor bucura de un peisaj idilic asupra lacului și împrejurimilor verzi. Cât despre decorațiuni, ele poartă amprenta lui Björk, care a împodobit casa cu diverse figurine din lemn și piatră. Deși orașul Selfoss are o populație de numai 6.500 de locuitori, el reprezintă cea mai mare zonă rezidențială din sudul Islandei și are chiar și un aeroport privat.

Casa lui Björk - Selfoss

În prezent, Björk se confruntă cu o serie de probleme în viața personală: fostul său partener de viață, Matthew Barney, a dat-o în judecată, cerând custodia fiicei lor în vârstă de 12 ani, Isadora. Artista și iubitul ei s-au despărțit în 2013, după 13 ani petrecuți împreună. Björk mai are un fiu, în vârstă de 28 de ani, dintr-o relație anterioară. În această perioadă, cântăreața se află într-un turneu de promovare a celui mai recent album al său, „Vulnicura”.

Sursă și fotografii: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *