miercuri , 16 octombrie 2019

Cum a fost la concertul Brian May & Kerry Ellis

brian may kerry ellis

Fanii lui Brian May au avut parte de o surpriză neaşteptată aseară, la Sala Palatului, când au avut ocazia să-şi vadă artistul preferat live, pentru prima dată în România, într-un concert cu adevărat special. Măiestria sa în mânuirea chitarei, vocea spectaculoasă a solistei Kerry Ellis, piese emoţionante, sentimente şi amintiri copleşitoare, într-un decor extrem de intim, au transformat cele aproape două ore într-un concert care a ajuns la inima fiecărui spectator. Publicul s-a bucurat de fiecare piesă, fiecare notă, fiecare cuvânt rostit de cei doi artişti pe scenă, savurând de la început şi până la final fiecare moment al serii.

Aflaţi în turneul „One Voice”, Brian May şi artista britanică Kerry Ellis au cântat aseară în premieră în România, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Fiind la prima sa vizită la noi în ţară, Brian May şi-a manifestat bucuria întâlnirii cu publicul român încă de la începutul concertului, mărturisind că este un moment pe care chiar şi el l-a aşteptat zeci de ani. Cei doi s-au străduit să înveţe câteva cuvinte în limba româna, special pentru această ocazie, discutând degajat cu cei din sală după fiecare piesă. De altfel, întreaga atmosferă din sala de spectacol devenise atât de intimă şi relaxată, încât familiaritatea astfel creată l-a făcut pe Brian May să exclame încântat: „Este ca şi cum am fi la voi în sufragerie!”.

„We Will Rock You”, la final

Cei doi au şi-au început spectacolul cu o piesă cântată de Kerry, acompaniată de chitară lui Brian, „I Who Have Nothing”, urmată de „Butterfly”, „Dust în the Wind” şi „Born Free”. Una dintre primele surprize ale serii a fost „Somebody to Love”, urmată de alte reinterpretări suprinzatoare, printre care „The Way We Were” a Barbrei Streisand sau „Something” a trupei The Beatles. Cei doi au cântat şi piesa care dă titlul turneului, „One Voice”, în setlist fiind incluse şi două momente individuale: „I’m Not That Girl”, melodie ce face parte din musicalul „Wicked”, în care Kerry Ellis a jucat de nenumărate ori pe scenele londoneze, şi „Last Horizon”, care i-a permis lui Brian May să arate încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai talentaţi chitarişti din lume. Spectatorii s-au alăturat apoi celor doi, cântând versurile celebrelor piese Queen: „Love of My Life” şi „Who Wants To Live Forever”, întreaga sală vibrând la unison într-o atmosferă care i-a emoţionat peste măsură chiar şi pe cei doi artişti de pe scenă. Pentru final, aceştia au păstrat „We Will Rock You”, moment în care toţi cei prezenţi s-au ridicat în picioare, aplaudând pe ritm şi cântând vers cu vers, reuşind astfel să-i convingă pe Brian şi Kerry să revină la bis pentru alte două melodii: „No One But You” şi „Crazy Little Thing”.
Brian May va reveni la Bucureşti pe 21 iunie, de acesta dată într-o super – producţie marca Queen, alături de Adam Lambert la voce. Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Constituţiei, biletele fiind disponibile pe www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus