sâmbătă , 2 decembrie 2023

Cum răspunde Woody Allen, după ce a fost acuzat de abuz sexual de către fiica sa adoptivă

WA

La o zi după ce fiica sa adoptivă l-a acuzat în mod public de abuz sexual, cineastul american Woody Allen a respins declarațiile acesteia, catalogându-le drept „false și rușinoase”.

„Woody Allen a citit articolul și îl consideră fals și rușinos”, a spus reprezentanta artistului, Leslee Dart, într-un comunicat de presă. Ea a reamintit că, acum mai bine de 20 de ani, când aceste zvonuri au apărut prima oară, „o anchetă minuțioasă a fost realizată de experți independenți, mandatați de un tribunal” și că aceștia au concluzionat că „nu a existat o dovadă credibilă de agresiune”.

Dylan Farrow, pe care Woody Allen a adoptat-o în perioada în care avea o relație cu Mia Farrow, a susținut, într-o scrisoare deschisă publicată pe un blog al ziarului The New York Times, că tatăl său a abuzat-o sexual în copilărie.

În 1992, Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că a abuzat-o sexual pe fiica lor, cei doi aflându-se atunci într-o luptă aprinsă pentru tutela copiilor. Actrița descoperise că cineastul avea o relație cu una dintre celelalte fiice adoptive ale cuplului, Soon-Yi Previn, pe atunci în vârstă de 20 de ani. Între timp, regizorul s-a căsătorit cu Soon-Yi, în 1997.

Acuzațiile lui Dylan au fost lansate cu doar o lună înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, unde Woody Allen este nominalizat pentru filmul său „Blue Jasmine”.

Foto: www.telegraph.co.uk

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *