joi , 6 august 2020

Cum să ai un corp frumos: trucuri de fotomodel

Body
Salvador Dali ne sfătuia să nu ne temem de perfecțiune, căci niciodată nu vom reuși s-o atingem. Cu toate astea, femeile nu se pot abține de la a-și dori un trup fără cusur, pentru a se bucura de cea mai frumoasă reflexie în oglindă posibilă. Chiar dacă urmați deja reguli de frumusețe care dau roade, câteva trucuri noi vă sunt binevenite, mai ales că ele sunt dezvăluite, pentru Daily Mail, de femei a căror profesie este să arate impecabil.

Pentru un bust ferm

Stacey Hannant (20 de ani), model pentru Weight Watchers: „Fac yoga și Pilates de două ori pe săptămână. Îmi îmbunătățește postura și-mi păstrează sânii ridicați. În fiecare zi fac trei seturi de câte 20 de flotări, pentru a menține cât mai fermi mușchii ce susțin bustul. De asemenea, pentru fermitate, recomand un amestec din suc de lămâie și o linguriță de rom, ținut la frigider. Se aplică în zona bustului, iar după câteva minute se clătește cu apă rece”.

Pentru un abdomen plat

Chiron Miller, 31 de ani, model pentru reclama Activia: „În seara dinainte de filmări, dizolv în cadă un bulgăre de sare Epsom (sulfat de magneziu) și stau 20 de minute în apă, este un remediu excelent împotriva balonării. Mănânc câteva prune, pentru a elimina toxinele. Am renunțat la pâine albă și paste și am ales alternative fără gluten, nu mai beau băuturi carbogazoase și nu mestec gumă. În plus, dansul mă ajută să am un abdomen frumos, fără să dezvolte mușchii peste măsură”.

Pentru picioare tonifiate

Nina Taylor, 30 de ani, model, dublura lui Kate Moss pentru picioare, într-o reclamă Rimmel: „Exersez deseori pași de balet, merg pe vârfuri sau fac semi-genuflexiuni, cu genunchii depărtați. Preț de 10 minute pe zi, stau într-un singur picior – asta îmi păstrează picioarele suple, cu un tonus potrivit. Niciodată nu stau picior peste picior și încerc să evit îmbrăcămintea strâmtă, cum ar fi colanții, căci duce la apariția venelor varicoase. De câte ori pot, îmi țin picioarele ridicate și le masez cu ulei de corp”.

Pentru brațe frumoase

Laura Brooke, 23 de ani, model pentru Topshop și Lee Jeans: „Folosesc gantere cu greutate mică, pe care le ridic deasupra capului și apoi le cobor. Trei seturi de câte 20 de repetări te pot ajuta să îți menții tonusul. Flotările, chiar și cele executate pe jumătate, sunt de asemenea binevenite”.

Pentru un posterior de invidiat

Zara Miller, 32 de ani, model pentru lenjerie intimă: „Zilnic, înainte de a intra la duș, îmi masez zonele predispuse la celulită cu o perie uscată, fără apă sau cremă. Extrem de eficient este și zațul de cafea – stimulează circulația sanguină și împiedică formarea bulgărilor de grăsime. În fiecare dimineață, pe stomacul gol, beau un pahar mare cu apă caldă, în care torn o linguriță de oțet de mere și miere”.

Nu uitați să faceți zilnic un strop de mișcare, să zâmbiți și să iubiți!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus