vineri , 1 decembrie 2023

Cum să arzi 200 de calorii în 20 de minute – VIDEO

dance

E drept că antrenamentul de mai jos se adresează celor care fac deja sport de ceva vreme, însă acesta nu este un motiv pentru care nu l-ar putea încerca oricine, chiar dacă nu l-ar putea duce până la capăt. Dacă sănătatea vă permite, dacă inima vă e puternică și plămânii vă susțin acest tip de mișcare cardio, ea promite să vă scape de 200 de calorii, adică fix croissantul cu unt pe care l-ați savurat azi-dimineață, la cafea.

Dincolo de motivul care ne împinge, uneori, să facem sport, și anume dorința de a pierde în greutate sau de a ne-o menține, acest antrenament este excepțional de benefic pentru corp. Activează toți mușchii, stimulează circulația sângelui, „unge” încheieturile care scârțâie, vă scapă de dureri de spate și, mai presus de toate, grație hormonilor fericirii care se varsă în corp, vă va produce o stare de bine cum n-ați mai avut… de la orgasmul pe care l-ați savurat, tot azi-dimineață, înainte de cafea!

Trecem peste faptul că antrenoarea Kelsey Lee spune „Oh my gosh”, în timpul antrenamentului, de vreo 30 de ori! E de înțeles, veți vedea. Dar tot ea reamintește, în timp ce-și face exercițiile, că ele sunt „îngrijirea noastră medicală preventivă”. Mai bună decât orice asigurare de sănătate!

Succes!

Foto: 1ms.net
Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *