sâmbătă , 2 decembrie 2023

Cum să-ți schimbi stilul vestimentar în „5 minute”, cu Ana Morodan și Ovidiu Buta

 

Ana Morodan

Primul curs Speedchange de stil personal din România, 5 minute, are loc pe 13 şi 20 aprilie în Bucureşti, cu specialiştii în modă Ovidiu Buta şi Ana Morodan.

„În trucuri care-ţi iau numai 5 minute îţi poţi găsi adevărata ta poveste de stil, detaliile care să-ţi construiască o imagine dincolo de rigorile vremurilor, limitările preţurilor sau neliniştile tendinţelor din revistele de modă”, este promisiunea pe care o fac Ovidiu Buta şi Ana Morodan, stiliştii şi consultanţii de imagine care vor susţine primele cursuri de „transformare rapidă (speedchange) de stil personal” din România.

„Să dai valoare fiecărei alegeri vestimentare, să o domini şi să nu o laşi niciodată să te poarte, asta este elementar în construirea unui stil personal remarcabil. Moda înseamnă democraţie, alegeri care să vorbească despre tine lumii, o armură care să te apere de rutina zilnică. Trebuie să scăpăm de dictatura tendinţelor, a temerilor faux pas-urilor, mai ales azi, când nimic nu mai este prea mult sau nepotrivit. Singurele reguli în picioare trebuie să fie să te ştii bine, să-ţi cunoşti preferinţele, punctele de forţă, puterea şarmului tău şi câteva reguli clare, de estetică elementară. Atât. Restul, când e vorba de stil, vine firesc şi poate să-ţi rescrie istoria personală. Iar trucuri bine organizate, care să-ţi ia 5 minute, pot face cu-adevărat minuni”, spune Ovidiu Buta, care a scris istoria modei ultimilor 20 de ani în România,  personaj controversat şi admirat, „cinicul”, cum îi spun colegii, admiratorii, contestatarii.

5-MINUTE-curs-de-stil-cu-Ovidiu-Buta-si-Ana-Morodan2

În 2 ore de curs, pe 13 şi 20 aprilie, la Palazzo Lido, cel mai frumos palat Belle Epoque din inima oraşului (fosta Casa Angelescu, pe C.A. Rosetti, la numărul 13), participantele vor primi evaluări şi fișe de stilism personalizate, un kit de idei de imagine şi branding personal, de trucuri de transformare rapidă, idei de shopping personalizate, soluţii de poveşti personale de modă şi de reorientare a garderobei, toate organizate pe module speciale care să permită transformarea profundă sau regăsirea stilului fără cusur. „Totul, incredibil de simplu şi surprinzător de remarcabil. Elegant dincolo de vremuri. În numai 5 minute”, spun cei doi stiliști.

Pentru detalii, trimiteți un mail la contact@in5minute.ro. Mai multe amănunte despre înscrieri puteți afla de aici.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *