joi , 7 decembrie 2023

Cum se menține în formă Britney Spears: antrenamente agresive și cinci mese pe zi

Britney1

Cunoscută pentru dezechilibrele sale în ce privește aspectul fizic, Britney Spears se menține acum în bună formă prin cinci mese pe zi si sesiuni agresive de exerciții, a dezvăluit antrenorul său personal, Tony Martinez.

Britney Spears nu este una dintre vedetele-model când vine vorba despre tonusul corporal, însă recent, artista a luat decizia de a apela la serviciile lui Martinez, care a mai lucrat în trecut și cu Janet Jackson, Pink și cei trei fraţi din grupul The Jonas Brothers, notează Daily Mail. Spears se pregătește astfel pentru seria de concerte pe care urmează să le susţină în Las Vegas.

La doar câteva săptămâni de când a început antrenamentele, cântăreața arată admirabil. Ea face mișcare alături de Tony Martinez de trei sau patru ori pe săptămână. „Îmi place să încorporez sporturi precum baseball şi baschet în şedinţele mele de antrenament. Îmi place să mă distrez şi să glumesc, pentru ca elevii să râdă în timpul şedinţelor. Aceştia îşi duc exerciţiile cu bine la capăt, dar se şi distrează”, a declarat Tony Martinez pentru E! Magazine.

Antrenorul a mai dezvăluit că Britney Spears ia cinci mese mici pe zi, iar felul ei preferat de mâncare este salata de pui cu sos cu oţet balsamic. „Este o atletă extraordinară. Îi place să fie foarte puternică şi agresivă în exerciţiile sale”. Ce fel de exerciții face Britney Spears? „Şedinţele includ exerciţii diferite care combină elemente din sporturi, alergări pe bandă şi exerciţii pentru muşchii abdominali: 20 de aruncări din săritură la coşul de baschet, mersul cu spatele pe bandă cu viteza de 3,2 kilometri pe oră timp de 1 minut, urmat de mersul cu faţa timp de 1 minut, balansări pe 1 picior şi aruncarea mingii medicinale, mers pe bicicletă şi 20 de rotaţii pe saltea pentru muşchii abdominali”, a explicat Martinez.

„Uneori îmi place silueta mea, dar apoi, din nou, o urăsc”

De partea cealaltă, Britney recunoaște că o siluetă frumoasă este greu de păstrat, mai ales după ce depășești pragul vârstei de 30 de ani. „Uneori îmi place silueta mea, dar apoi, din nou, o urăsc. Am trecut de acum de 30 de ani şi trebuie să lucrez mai intens pentru a mi-o păstra”, mărturisește cântăreața. Pe lângă antrenamentele sale cu Tony Martinez, Britney face și exerciții yoga și este adepta dietei Nutrisystem – un program de slăbit care constă în porţii controlate de mâncare servite în caserole încălzite la microunde.

Britney Spears și Tony Martinez

Foto: www.justjared.com, www.celebuzz.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *