sâmbătă , 28 mai 2022

Cum se pregătesc pentru o scenă de dragoste Halle Berry, Eva Longoria sau Sarah Jessica Parker

mainlove

Toate actrițele pe care le vedem pupându-se sau iubindu-se cu partenerii lor din filme par că trăiesc cel mai firesc moment din viața lor. Sunt proaspete și arată ravisant, chiar și când se trezesc dimineața, deci nu au nevoie de fard sau pastă de dinți înainte de se a dărui norocosului de pe perna cealaltă. Sunt naturale, de parcă străinul pe care-l îmbrățișează și de care se lasă dezbrăcate și sărutate chiar le este iubit. Cum reușesc să nu se lase stânjenite de intimitatea pe care o stabilesc cu partenerii lor de filmări? Câteva actrițe celebre au răspuns la această întebare de-a lungul timpului.

Halle Berry: „Scena de sex pe care am filmat-o în Monster’s Ball a fost cea mai explicită pe care am interpretat-o vreodată. Primul lucru pe care a trebuit să-l fac a fost să mă supun acelui moment. Pe hârtie scria că trebuia să fac întocmai ce-ați văzut pe ecrane, iar asta a fost înfricoșător la început, pentru că m-am întrebat cum o să pot fi atât de lipsită de inhibiții ca să-mi reușească. Odată ce am decis să mă abandonez personajului și să-i fac pe plac, fără să mă gândesc la cum aveam să arăt, și odată ce nu mi-a mai păsat, a devenit foarte simplu. Am lăsat inhibițiile la ușă. M-am gândit că o să-o fac într-un fel care să exprime faptul că ea avea nevoie de acel lucru așa cum avea nevoie de aer să respire, și m-am gândit că dacă aș putea surprinde acea disperare și acea nevoie, fără să-mi pese de cum arăt, puteam fi capabilă să joc scena într-un mod just. A fost descrisă ca fiind foarte primitivă și animalică, foarte dureroasă, dar în același timp foarte frumoasă și satisfăcătoare, așa că acesta a fost modul în care am abordat-o.”

Sarah Jessica Parker: „Scenele de acest fel au devenit rutină. Nu mă gândesc prea mult la ele, ăsta e secretul meu. Urmez instrucțiunile echipei de filmare și încerc să fiu cât mai relaxată până trece totul”. Puțini știu că, înainte de a începe filmările pentru „Sex and the City”, actrița a cerut să fie specificat în contract faptul că personajul ei nu va fi implicat în scene de nuditate explicită. Spre deosebire de Sarah Jessica Parker, colegele sale de platou au apărut complet goale, în mai multe scevențe din serial, de-a lungul anilor.

Eva Longoria: „În primul rând, sunt atentă la aspecte de care orice femeie se îngrijește, înainte de o întâlnire cu iubitul ei: fac un duș, am grijă să fiu epilată, curată, parfumată. Mă spăl pe dinți și folosesc ruj rezistent”.

Zoe McLellan: „Spală-te pe dinți, folosește deodorant și epilează-te pe picioare. De aici înainte, scena de nuditate curge de la sine”.

Virginia Madsen: „Dacă știu că urmează să filmez o scenă de dragoste care implică nuditate, merg mai des la sală cu trei săptămâni înainte. Trebuie să te asiguri că arăți bine în lenjerie intimă. În rest, mă străduiesc să-mi fac cât mai bine rolul din secvența respectivă, așa cum dorește regizorul”.

Jane Krakowski: „Cred că singura scenă de dragoste pe care am filmat-o vreodată a fost cu Jude Law, în Alfie. L-am cunoscut în ziua filmărilor, la 7 dimineața, i-am spus Bună, eu sunt Jane, și m-am urcat deasupra lui”.

Susan Sarandon: „Mai întâi trebuie să stabilești ce fel de scenă de dragoste este și care e rolul ei. Tu, regizorul, celălallt actor, toată lumea trebuie să vorbească despre asta. Abia în momentul în care-i înțelegi rostul, o poți juca atât de bine cât e posibil”.

Siena Miller: ”Un pahar de vin ajută, categoric. Și puțin spray de corp, ca să faci momentul cât mai ușor de traversat și pentru celălalt”.

Emmy Rossum: „Întotdeauna am grijă de două lucruri: să mestec bomboane mentolate și să folosesc puțin parfum în spatele urechilor”.

Elizabeth Hurley: „Când filmezi astfel de scene, stai toată ziua întinsă în pat. Erau zilele mele preferate, sincer!”.

Rachel McAdams: „Sunt ca orice alte scene. E un angajament reciproc între cei doi actori, ca secvența să iasă cât mai bine posibil, și atunci amândoi își joacă rolul până la capăt”.

Evan Rachel Wood: „Râd! Râd înainte de aceste scene! Și nu mă implic niciodată”.

scene de dragoste

Eva Longoria și Jesse Metcalfe
Eva Longoria și Jesse Metcalfe
Halle Berry și Billy Bob Thornton
Halle Berry și Billy Bob Thornton
Sarah Jessica Parker și Chris Noth
Sarah Jessica Parker și Chris Noth
Sienna Miller și Jude Law
Sienna Miller și Jude Law
Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus