sâmbătă , 24 iulie 2021

Dakota Johnson va juca rolul Anastasiei Steele în trilogia „Fifty Shades of Grey”

dakota

Fiica actorilor Melanie Griffith și Don Johnson, Dakota Johnson, va juca rolul Anastasiei Steele, personaj al trilogiei „Fifty Shades of Grey”, alături de Charlie Hunnam, care va interpreta rolul magnatului excentric Christian Grey, în ecranizarea celebrei cărți scrise de E.L. James.

Însăși autoarea a făcut, luni, anunțul legat de cei doi actori care vor da viață poveștii inventate de ea și vândute în exemplare record în lumea întreagă. Dakota Johnson are 23 de ani și s-a remarcat prin rolurile sale în comedia „21 Jump Streeet” și „The Five-Year Engagement”. Charlie Hunnam, în vârstă de 33 de ani, a jucat recent în thrillerul SF „Pacific Rim”.

Romanele din seria „Fifty Shades of Grey” reprezintă cele mai controversate apariții editoriale ale ultimilor ani. Personajul principal, Christian Grey, este un miliardar cu preferințe sexuale excentrice, care o inițiază pe inocenta Anastasia Steel în arta sadomasochismului. Povestea se află la granița dintre erotic și pornografic, iar în unele biblioteci, a fost cenzurată pentru limbajul său vulgar. Însă tot mai mulți vorbesc despre un nou gen literar, „mummy porn”, dedicat gospodinelor cu vârste de până la 50 de ani, în căutare de soluții pentru a-și revitaliza căsniciile căzute în plictis.

Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost cumpărate de Universal Pictures. Primul film va fi regiza de Sam Taylor-Johnson și va apărea la 1 august 2014.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus