duminică , 24 septembrie 2023

Dan Puric, despre Mișu Fotino: „Îi datorez o moștenire sublimă – frumusețea discretă a actorului român”

DAN PURIC - LANSARE

Dan Puric se desparte de colegul său de scenă, actorul Mișu Fotino – decedat luni la Spitalul Elias din București – printr-un mesaj în care îi mulțumește pentru „moștenirea sublimă” pe care i-a dăruit-o, „frumusețea discretă a actorului român”.

„Prin dispariția dintre noi a lui Mișu Fotino, se mai întoarce, iremediabil, o foaie din frumusețea teatrului românesc. A asigurat, în timp și prin timpuri vitrege, cu un firesc inegalabil strălucirea și dăinuirea ei. Născut parcă pentru teatru, purta cu sine, cu o lejeritate de invidiat, istoria și farmecul lui”, spune Dan Puric într-un mesaj transmis presei.

„Am avut norocul să joc alături de el. N-am să uit niciodată că, dincolo de talentul lui aparte, cu care mă surprindea șoptindu-mi parcă: Vezi, vremea n-a trecut peste mine!, m-a contaminat, fără să știe, cu tainica poveste a acestei lumi pe care o purta mereu cu un zâmbet șăgalnic și, de aceea, lui îi datorez o moștenire sublimă -frumusețea discretă a actorului român. Nea Mișu, îți mulțumesc!”, încheie Dan Puric mesajul său.

MF

Actorul Mihai (Mișu) Fotino s-a stins din viață luni, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Elias din Capitală, unde era internat de aproape o săptămână, din cauza unei suferințe cronice.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *