sâmbătă , 2 decembrie 2023

Dana Săvuică, gazda lansării primei băuturi pentru frumuseţe din România

Dana1

Dana Săvuică a închinat aseară o cupă de beautywater® Q10 în cinstea intrării pe piaţa românească a primei băuturi pentru frumuseţe. Cine ar fi crezut că frumuseţea poate veni într-o sticlă?

După ce a cucerit țări ca Marea Britanie, Elveţia sau Rusia, beautywater® Q10 a ajuns şi în România cu ajutorul a două tinere antreprenoare, pasionate de îngrijirea personală. Narcisa Vlad şi Ioana Mîndru, la numai 25 ani, au descoperit fântâna frumuseţii şi a sănătăţii. „Eram în aeroportul din Zürich la începutul anului şi voiam să-mi cumpăr o sticlă cu apă, iar când am văzut-o, am ştiut: trebuie să se afle şi în România că există o sursă de tinereţe mult mai eficientă decât pastilele sau cosmeticele aplicate local”, declară Narcisa Vlad, Associate Partner Joana Trade & Sales.

Emoţionate, cele două antreprenoare au lăsat deoparte orice text şi au vorbit din inimă participanţilor despre visul împlinit de a aduce în România în exclusivitate băutura tinereţii, iar Dana Săvuică a fost gazda evenimentului. „Acest produs este atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Niciodată nu mă implic într-un proiect să prezint sau să fiu endorser de imagine până nu mă încred 100%. Cu siguranţă acest produs a fost testat de către mine şi i-am dat nota maximă. Este chiar foarte, foarte bun!”, promite Dana.

Vlad Oancea, actor în cadrul companiei lui Dan Puric, Passe Partout, a oferit consultaţii gratuite publicului, interpretând cu mult umor, pe rând, rolul „expertului” şi pe cel al gazdei emisiunii care a spus totul despre coenzima Q10.

„Poate că un pahar de beautywater face mult mai bine!

Chiar şi actriţa Ioana Ginghina, care şi-a limitat apariţiile mondene, nu a rezistat invitaţiei de a descoperi noul aliat al frumuseţii şi sănătăţii: „Nu vreau să îmi scape nimic! Am aflat că ne face mai frumoase datorită unor vitamine şi sunt chiar curioasă să încerc. Eu sunt adepta unui pahar de apă pe stomacul gol dimineaţa şi poate că un pahar de beautywater face mult mai bine!”

Nici bărbaţii nu au ocolit tentaţia de a afla secretul unui ten reîntinerit şi sănătos.  „Beautywater are un gust mai bun decât… just water. Eu sunt foarte atent la ce mănânc, beau foarte multă apă plată, fac înot. Aş fi foarte curios să încerc regimul beautywater® Q10, pentru că sunt convins că nu-mi poate face decât bine”, a spus și Doru Isaroiu, solistul trupei Parlament.

Lansare Beauty Water

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *