duminică , 1 octombrie 2023

Daniel Iordăchioaie vine în Jungla lui Jimmy. Nouria Nouri, gazda show-ului

DIShowul „Rumble in the Jungle”, singurul spectacol cu marionete, conceput special pentru cei mici de către un artist ventriloc, ajunge în premieră în România, pe 3 noiembrie. Tranziţia muzicală către lumea junglei va fi realizată de Daniel Iordăchioaie, îndrăgit solist vocal, compozitor, regizor şi profesor de canto şi chitară pentru copii şi adolescenţi. Iar rolul de gazdă a evenimentului îi va reveni actriţei Nouria Nouri.

Daniel Iordăchioaie – solist vocal, compozitor, regizor şi profesor de canto şi chitară pentru copii şi adolescenţi la Academia de Arte Frumoase Daniel Iordăchioaie. Cunoscut mai ales ca interpret, după lansarea de la Festivalul Mamaia 1987, de-a lungul carierei sale s-a dedicat şi lucrului cu cei mici, fiind prezentatorul emisiunilor  de mare succes „Ba da, ba nu”, „Tip Top Minitop”, „Prietenii lui Piticot” la TVR, realizatorul emisiunii „Cu spatele în faţă” la Itsy Bitsy FM, dar şi coordonatorul workshop-ului „Romeo si Julieta Junior” la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”. Interpret şi compozitor a numeroase cântece pentru copii şi cu o experienţă de scenă de peste 25 de ani, Daniel Iordăchioaie a decis sa-i învețe pe cei mici cum pot atinge performanța în muzică, deschizând, în 2013, porțile „Academiei de Arte Frumoase Daniel Iordăchioaie”.

„Rumble in the Jungle” va însemna o întâlnire de neuitat cu lumea junglei, în viziunea lui Jimmy Tamley, cel mai apreciat ventriloc păpuşar din Europa. Pe 3 noiembrie, scena Palatului Naţional al Copiilor va fi invadată de elefantul Pee Wee, foca Slippy, gorila Rufus, struţul pe nume Camilla şi de multe alte personaje care fac pozne în junglă, animate de Jungle Jim.

Showul Jungle Jim – Rumble in the Jungle este un eveniment comic, alert şi deosebit de atractiv din punct de vedere vizual. Tocmai de aceea este considerat un tip de divertisment adecvat pentru orice vârstă. Talentat, dar şi un profesionist al divertismentului, Jimmy Tamley oferă un show captivant, fermecător şi interesant pentru toate categoriile de spectatori: dacă un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu îşi va putea lua ochii de la ventrilocul Jimmy.

 Două categorii de bilete pentru spectacol

Jimmy Tamley îi va cuceri pe spectatori, mânuind năbădăioasele marionete şi  împrumutându-şi vocea numeroaselor personaje puse pe şotii. Iar cei mici vor mai avea un motiv de încântare: prezenţa pe scenă a actriţei Nouria Nouri, realizatoarea emisiunii „Salveaz-o pe Albă ca Zapada” de la Itsy Bitsy FM, care va completa reprezentaţia, din postura de gazdă locală.

Pe 3 noiembrie, la Palatul Naţional al Copiilor, vor avea loc două reprezentaţii cu spectacolul „Rumble in the Jungle”, prima la ora 11.00, iar a doua la ora 17.00. Pentru cele două showuri sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:

Categoria VIP – 100 lei (întâlnire şi poza cu artistul şi marionetele, plus cadou surpriză)

Acces general – 60 lei

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe  www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro şi www.bilete.ro.

Foto: Facebook

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *