miercuri , 4 octombrie 2023

„Dăruiește un zâmbet”: spectacol caritabil cu Grupa Mică

Daruieste un zambet

Pentru că fiecare copil are dreptul la fericire, trupa de improvizaţie Grupa Mică, alături de Ago Events şi Zivac Ggroup, au iniţiat spectacolul caritabil  “DĂRUIEŞTE UN ZÂMBET”.

Misiunea trupei este de a crea poveşti care să îi facă pe oameni să râdă şi să trăiască pentru câteva zeci de minute într-o lume aproape perfectă, într-un nou spectacol inedit care se va desfăşura vineri, 5 decembrie, ora 21:00, la Maraboo Beer House din Bucureşti.

Preţul biletelor la spectacol este de 25 de lei, urmând ca 50% din vânzarea acestora să fie direcţionate copiilor de la organizaţia non-profit Mia’s Children.

La baza organizaţiei Mia’s Children stă un vis, acela de a vedea tinerii şi copiii din Bucureşti sau din zone limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijaţi, abandonaţi sau abuzaţi, crescând într-un mediu mai bun şi devenind oameni fericiţi şi sănătoşi din punct de vedere fizic, emoţional şi spiritual.

Cu aproape 100 de spectacole şi mii de spectatori, Grupa Mică este o trupă de teatru de improvizaţie formată din actori, cântăreţi, IT-iști, într-un cuvânt, „Improvizatori”. GB, Martin, Alexandra, Alex Zob şi Alex Sabău sunt cei ce se fac „vinovaţi” de poveştile care au reuşit de fiecare dată să ofere bună-dispoziţie tuturor celor care au păşit pragul sălilor lor de spectacol.

Mai multe detalii despre spectacolul caritabil „DĂRUIEŞTE UN ZÂMBET”, pe Facebook. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0742 111 550.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *