sâmbătă , 2 decembrie 2023

David Cameron promite condiții de viață mai grele pentru noii imigranți în Marea Britanie

DCam

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a declarat că intenționează să blocheze accesul la ajutoare și locuințe sociale pentru imigranţii nou-veniţi care nu au contribuit la sistemul de asigurări sociale.

„Suntem o ţară corectă şi o ţară primitoare, dar nu una permisivă. Să ne asigurăm că ţara noastră este cea mai dură în loc de cea mai permisivă”, a declarat Cameron într-un interviu pentru Daily Express.

Cameron a promis noi metode de a reduce ajutoarele cu scopul de a descuraja migraţia masivă din Bulgaria şi România, când restricţiile de circulaţie vor fi eliminate la sfârşitul anului. „Cred că cel mai important este să ne asigurăm că, deşi avem liberă circulaţie, nu suntem un stat permisiv. De aceea parcurgem în detaliu sistemul de ajutoare sociale, sistemul de taxe, sistemul de asigurări de sănătăte şi cel imobiliar”, a spus premierul Marii Britanii.

Rata de migrație: două milioane de oameni în 10 ani

David Cameron a subliniat și faptul că rata de migrație a ultimilor ani a fost mult prea mare pentru Marea Britanie. „Două milioane de oameni în 10 ani ca migraţie netă în Marea Britanie a fost prea mult, mult prea repede. Două sute de mii pe an e ca şi cum ai construi două oraşe de mărimea Birmingham. Nu am fost capabili să gestionăm nivelul migraţiei şi presiunea pusă asupra serviciilor publice. Nivelul de migraţie netă a scăzut cu un sfert în ultimii doi ani şi jumătate. Vreau să văd şi mai mult progres”, a spus politicianul. „Mesajul nostru este foarte clar. Vrem imigraţie care va aduce beneficii Marii Britanii”, a încheiat David Cameron.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *