miercuri , 30 noiembrie 2022

De 8 Martie, Florin Piersic și Medeea Marinescu sunt „Străini în noapte”

FPMM

Actorii Florin Piersic şi Medeea Marinescu va invită, pe 8 Martie, la Palatul Naţional al Copiilor, la o ediţie specială a comediei de succes Străini în Noapte”. Toate femeile din public vor primi în dar o floare din partea maestrului Florin Piersic, motiv pentru care accesul în sală va dura ceva mai mult decât de obicei. Spectatoarele vor avea astfel ocazia să-l cunoască personal pe maestru şi să-şi exprime admiraţia faţă de cel mai carismatic actor român.

Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului şi chiar el mărturisea că simte că întinereşte atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potriveşte, este o comedie romantică plină de răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiş, ci pentru că este o piesă de teatru în care aştepţi cu sufletul la gura să vezi ce urmează, ce vor spune personajele şi cum va decurge acţiunea. Iar acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru, pentru că nu trebuie să ai timp să te plictiseşti când eşti în sală.

La cererea publicului, actorii vor oferi două reprezentaţii în aceeaşi zi:  de la orele 16:30 şi 20:00.

Semnat de

Un comentariu

  1. Sunt de acord, două piese froate bune. De froate mult timp nu am mai văzut o piesă ate2t de bună cum este Străini een noapte. Florin Piersic este dincolo de orice, un froate bun actor. Despre Marcel Iureş, nu se poate vorbi dece2t la superlativ.La Străini een noapte am mers cu prejudecata că fiind 2 actori, poate fi o piesă uşor plictisitoare .. cu toate că auzisem de la toată lumea că este froate bine jucată. Spre mulţumirea noastră chiar aşa a fost.Mergeţi la Teatru .

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus