vineri , 1 decembrie 2023

De azi, Manuela Hărăbor și soțul său, Rareș Stoica, sunt un cuplu și pe scenă

Manuela Rares

Manuela Hărăbor și Rareș Stoica debutează, astăzi, în cuplu pe scenă, după ce anul trecut și-au oficializat relația. Cei doi actori joacă împreună, în Centrul Istoric, în piesa „Aproape totul din viața mea”, de Chris Simion.

Dacă vreți să vă faceți mai frumoasă seara de marți, 23 aprilie, mergeți la o piesă de teatru pentru care garantăm! Nu, încă nu am văzut-o, însă distribuția și autoarea regiei ne determină să credem că vizionarea piesei ar însemna timp bine învestit în suflet și spirit. Așadar, în seara aceasta, de la ora 21.00, la Bordello’s, Sala Mulanjur din Strada Șelari, numărul 9-11, Manuela Hărăbor și soțul său, Rareș Stoica își dau replica în „Aproape totul din viața mea”. Un spectacol despre două feluri de oameni: cei care ştiu să pună punct când o relaţie s-a consumat şi ceilaţi care aleg să pună sute de virgule, plângând că nu văd soarele în timp ce ţin ochii închişi. O poveste despre curaj şi blazare, despre acţiune şi laşitate, despre alegere.
Pe lângă jocul celor doi protagoniști, doi dansatori de tango argentinian vor aduce farmec și culoare scenei de la Bordello’s: Cătălina și Robert Băjan. Textul și regia artistică sunt semnate de Chris Simion, care nu demult a adaptat pentru teatru, în premieră mondială, faimosul roman al scriitorului francez Pascal Bruckner „Hoții de frumusețe”.

Biletele se găsesc on line pe www.bilete.ro şi www.vreaubilet.ro sau direct la direct la locație, la bar, zilnic între orele 12.00 și 19.00.
Informații la 0727.100.856 şi 0734.427.505.

Manuela Hărăbor (45 de ani) și Rareș Stoica (44 de ani) s-au căsătorit, cu discreție, în vara anului trecut.

Manuela și Rareș

Foto: Facebook Manuela Hărăbor

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *